The Challenge, en konkurrencepræget spinoff af The Real World og Road Rules, har været sendt hvert år siden 1998. I løbet af de 20 år har hundredvis af deltagere konkurreret i showet om store pengepræmier. Hvilke fem udfordrere har tjent mest?

Jordan Wiseley, Paula Meronek, Marlon Williams, Emily Schromm, Frank Sweeney, Johnny “Bananas” Devenanzio, Cara Maria Sorbello, Ryan Knight, Preston Roberson-Charles, Diem Brown, Aneesa Ferreira, Chris Tamburello, Jemmye Carroll, Camila Nakagawa og Wes Bergmann | Mike Coppola

Cara Maria Sorbello (14 sæsoner, 2 sejre)

For 10 år siden fik den dengang 24-årige Cara Maria Sorbello sin debut i reality-tv i The Challenge: Fresh Meat II som Darrell Taylors partner. De blev elimineret først, og Cara Maria arbejdede på sine svagheder, inden hun vendte tilbage til Cutthroat, hvor hun kom i finalen og vandt 20.000 dollars.

Cara Maria kom tilbage til den følgende sæson, Rivals, sammen med Laurel Stucky, og de blev nummer to og vandt i alt 26.000 dollars. Hun missede finalen i de næste to sæsoner, før hun blev nummer to i Rivals II sammen med Heather Cooke og fik 17.500 dollars.

Hesteelskeren missede med nød og næppe finalen i Free Agents på grund af en håndskade. Hun vendte dog tilbage til Battle of the Bloodlines og vandt sin første sæson sammen med sin fætter Jamie Banks og fik hele 125.000 dollars.

I går aftes blev Jenny medlem af klubben af dårlige elimineringsoptrædener! Det var tilbage til dengang, hvor to elimineringsikoner stod over for hinanden i en stangbrydningskamp for evigt: Aneesa mod Cara Maria. #TheChallenge35 pic.twitter.com/12Piy3evXc

– challengemtv (@ChallengeMTV) April 9, 2020

RELATERET: ‘The Challenge’: I XXX: Dirty 30 placerede Cara Maria Sorbello sig på andenpladsen og tjente 35.000 dollars, før hun vandt Vendettas, hvor hun løb afsted med 378.750 dollars. Cara Maria nåede derefter frem til finalen tre gange i træk, men placerede sig aldrig højt nok til at tjene pengepræmien.

Hun har tjent $602.250 i løbet af sin 10-årige Challenge-karriere. Hesteelskeren indsamlede også 55.000 dollars til ASPCA, da hun vandt spinoffkampagnen Champs vs. Pros sammen med Darrell Taylor.

Johnny ‘Bananas’ Devenanzio (20 sæsoner, 6 sejre)

I 2006 blev Real World: Key West-stjernen fik sin Challenge-debut i The Duel, hvor han blev elimineret først. Han kom derefter tilbage til The Inferno 3 som en del af Team Good Guys og nåede frem til finalen, hvor han tjente 10.000 dollars fra sit holds bankkonto.

Bananas vandt The Island, hvor han tjente 75.000 dollars, samt den efterfølgende sæson, The Ruins, hvor han tog hjem med i alt 52.970 dollars. Efter at have tabt Cutthroat på Team Blue vendte han tilbage til Rivals sammen med nemesis Tyler Duckworth, og de vandt, hvor Bananas tog i alt 52.000 dollars med hjem.

Han vandt også Battle of the Exes med sin tidligere flirt med Camila Nakagawa, hvor han tjente 76.250 dollars. Bananas kom tilbage til Rivals II sammen med Frank Sweeney og kom på andenpladsen og fik 17.500 dollars. Derefter vendte han tilbage til Free Agents og vandt sæsonen og fik 125.000 dollars.

Original Prankster or Relationship Expert? You decide

ALL NEW @ChallengeMTV TONIGHT 8/7c @MTV #IamTheChallenge #bananasdoingthings #thechallenge35 pic.twitter.com/bsjONNIByb

– Johnny Bananas (@johnnybananas) May 6, 2020

RELATERET: Johnny ‘Bananas’ Devenanzio sagde, at ‘The Challenge’ plejede at være som ‘en fest’, men nu er det ‘skærsilden’

Johnny Bananas vandt også Rivals III sammen med Sarah Rice og indkasserede hele den 275.000 dollars kontantpræmie, som han berygtet beholdt til sig selv, samt 1.000 dollars, som han vandt fra “Up All Night”-udfordringen.

Den populære Challenger har tjent hele 684.720 dollars i løbet af sin 15-årige karriere og indsamlede 50.000 dollars til Special Olympics med sin indtjening fra Champs vs. Stars (2017).

Turabi ‘Turbo’ Çamkıran (2 sæsoner, 1 sejr)

Den dobbelte Survivor-mester og MMA-fighter debuterede i 2019 i War of the Worlds i sin Challenge-debut. Han valgte i første omgang at gå sammen med Nany González, og de vandt tre daglige udfordringer.

Turbo vandt også en daglig udfordring alene, før han vandt en anden sammen med rookie Natalie “Ninja” Duran. Derefter gennemførte han det, som mange, herunder værten TJ Lavin, anså for at være den “hårdeste finale nogensinde”, og tog hjem med en hidtil uset præmie på 750.000 dollars.

Basically, what Turbo is saying is: what goes around, comes around #TheChallenge33 pic.twitter.com/Wgf99mnawI

– challengemtv (@ChallengeMTV) May 30, 2019

RELATERET: ‘The Challenge’: Turbo Camkiran genopliver skænderi med Jordan Wiseley for at kalde ham ‘overvurderet’

Turbo vendte tilbage til den følgende sæson i forsøget på at gentage sin succes, men han blev diskvalificeret efter at have forsøgt at slås med et medlem af produktionsholdet.

Jordan Wiseley (6 sæsoner, 3 sejre)

Den 23-årige Real World: Portland-stjernen Jordan Wiseley deltog som nybegynder i Rivals II sammen med sin tidligere værelseskammerat Marlon Williams. De to placerede sig på en tredjeplads, og han tjente i alt 7.500 dollars.

RELATERET: ‘The Challenge 35’:

: Bliver Jordan Wiseley og Tori Deal de nye Cara Maria Sorbello og Paulie Calafiore?

Efter at Bananas sendte ham rimelig tidligt hjem i Free Agents, vandt Oklahoma-borgeren tre sæsoner i træk. Han vandt 125.000 dollars i Battle of the Exes II, et utroligt beløb på 450.000 dollars i Dirty 30 og 250.000 dollars i War of the Worlds II.

Konkurrenten har tjent i alt 833.000 dollars i løbet af sine seks sæsoner, hvilket er en rekord for flest penge vundet af en mand.

Ashley Mitchell (7 sæsoner, 2 sejre)

Efter at være flyttet ud af Real World: Ex-Plosion-huset i fjerde afsnit vendte Ashley Mitchell, der er fra Californien, tilbage til reality-tv for at deltage i Rivals III.

Hun missede med nød og næppe finalen, men vendte tilbage til Invasion of the Champions og vandt og modtog i alt 121 250 dollars. Hun kom tilbage til Dirty 30, men forlod konkurrencen, efter at flyselskabet mistede hendes bagage og på grund af udmattelse, da hun for nylig filmede Champs vs. Pros.

Awwwww @JOSHMBB19. Jeg var ved at gå igennem gamle billeder og fandt dette. Hvem er disse venner ?? #thechallenge pic.twitter.com/J224wCCkEN

– ashley brooke (@MTVASHLEYBROOKE) May 17, 2020

RELATERET: ‘The Challenge’: Hunter Barfield sagde, at han har ‘500.000 grunde’ til, at han ikke vil tale med Ashley Mitchell

Et år senere vendte Real World-stjernen tilbage til Final Reckoning og vandt sæsonen med partneren Hunter Barfield. Hun valgte dog ikke at dele pengepræmien på 1 million dollars med ham på grund af den måde, han talte til hende i løbet af sæsonen.

Efter at være gået hjem først i den følgende sæson vendte hun tilbage til War of the Worlds 2 og kom i finalen, men tjente ikke nogen penge. Med en samlet sum på 1.121.250 dollars har den californiske statsborger rekorden for flest penge vundet af en kvindelig Challenger.

The Challenge sendes onsdage kl. 20.00 EST på MTV.