• December 4-6, 2020
  • Lee’s Summit R7 Aquatic Center, Lee Summit, Missouri
  • SCY (25 jaardia)
  • Tulokset Meet Mobile: 2020 18 & Under Winter Championships, or search ”Lee Summit”

Tennessee commit Kate McCarville otti kolmannen voittonsa Missouri 18 & Under Winter Championships -kilpailujen toisena päivänä lauantaina Lee Summitissa. Lauantain jakso oli lyhyt, sillä vain kuusi lajia kilpailtiin: tyttöjen ja poikien 500 vapaa, 400 IM ja 1650 vapaa.

400 IM:ssä Springfield Aquaticsin joukkueessa uiva McCarville hallitsi kenttää voittamalla lähes 11 sekunnin erolla ja henkilökohtaisella parhaalla ajalla 4:12.22. Tämä aika vei lähes sekunnin hänen aiemmasta parhaasta ajastaan 4:13.12, joka asetettiin lokakuun alussa Empire Swim Clubin ja Tsunami Swim Teamin kanssa järjestetyssä Tri-Meetissä.

Poikien puolella Alec Enyeart oli kaksoisvoittaja Tsunami Swim Teamin joukkueelle, joka voitti sekä 500 että 1650 vapaauinnin. 500:ssa Enyeart saavutti voittoajan 4.30,07. Tämä aika jäi vain reilun sekunnin hänen henkilökohtaisesta ennätyksestään 4:28,71, mutta hän palasi myöhemmin voittamaan 1650 metrin juoksun huikealla henkilökohtaisella ennätyksellään 15:30,62. Tämä aika vei lähes tarkalleen 10 sekuntia hänen edellisestä parhaastaan 15:40.61. Se myös vie hänet kaikkien aikojen sadan parhaan joukkoon 15-16-vuotiaiden poikien 1650:ssä, sijalle 100.

Muut päivän 2 kohokohdat

• Poikien 400 metrin vapaauinnissa Empire Swim Clubin Caleb Ellis pudotti melkein viisi sekuntia aiemmasta ennätyksestään voittaakseen ajalla 3:55.80, jolloin hän jäi ensimmäistä kertaa alle neljän minuutin.
  • Kansasin yliopiston Addi Barnes voitti 500 vapaan vapaauinnin ajalla 4:56.68. Hän oli yksi vain kahdesta tytöstä, jotka jäivät finaalissa alle 5 minuutin.
  • CSP Tideridersin Nora Lee Brown hallitsi mailia ja voitti yli 27 sekunnin erolla ajalla 17:37.00. Hän oli toinen alle 5:00:n uimari tyttöjen 500 metrissä sijoittuen toiseksi Barnesin jälkeen elämänsä parhaalla ajalla (4:59,32). Se oli hänen ensimmäinen alle 5 minuutin uintinsa.
  • Aubree Brouwer, joka voitti 200 rintauinnin ensimmäisenä päivänä, sijoittui toiseksi McCarvillen jälkeen 400 IM:ssä henkilökohtaisella ennätyksellään 4:23,09. Hän ui myös toisena. Se vei lähes 5 sekuntia hänen aiemmasta ennätyksestään 4:27.91.
  • Lee Naber CSP Tideridersista otti lähes 9 sekuntia pois elämänsä ennätyksestään ja sijoittui toiseksi 500:ssa Enyeartin taakse (4:33.64).