Juniorina Moore voitti ratkaisevan ottelun vuoden 2018 NCAA:n naisten golfin mestaruuskilpailuissa, jolloin Arizona voitti Alabaman yliopiston.

Arizonan yliopistossa pelattujen juniori- ja vanhempien kausiensa jälkeen Moore nousi maailman amatöörigolfin rankingissa sijalle 21. Tämän seurauksena The Board of Governors of Augusta National Golf Club kutsui hänet osallistumaan Augusta National Women’s Amateurin avajaisturnaukseen yhtenä maailman 30 parhaan amatöörin joukossa. Kaksi ensimmäistä kierrosta pidettiin läheisessä Champions Retreatissa Augustassa, Georgiassa. Kenttään valittiin 30 parasta pelaajaa, ja viimeinen kierros pelattiin Augusta Nationalissa. Kahden ensimmäisen kierroksen tuloksilla 71-73 Moore pääsi loppukierrokselle. Viimeisellä kierroksella hän teki parin 15 ensimmäisellä reiällä. Hän heitti 71-73-72=216 ja sijoittui tasapisteissä seitsemänneksi. Moore sanoi: ”Olin vain kiitollinen ja siunattu siitä, että sain olla siellä, kun tiesin, että Augusta oli jossain vaiheessa avoinna vain miehille. Se, että nyt naiset voivat mennä sinne pelaamaan, ja että parhaat amatöörit pääsevät sinne, oli aivan uskomatonta. Nautin vain kokemuksesta siellä ollessani.”