Har din Pilot problemer?

Honda er et japansk mærke med næsten 60 års erfaring i at producere pålidelige køretøjer. Mærkets navn er forbundet med robuste og velbyggede køretøjer, der generelt tåler tidens test.

Det betyder dog ikke, at Honda-køretøjer er immune over for at udvikle problemer. Nogle modeller er mere tilbøjelige end andre til at udvikle alvorlige problemer. Honda Pilot kan være en af dem: problemer med transmissionen, elektriske problemer og meget mere har været kendt for at dukke op med dette køretøj.

Afsnittene nedenfor gennemgår de almindelige problemer, du kan støde på med din Honda Pilot. Har du problemer med din bil? Overvej at sælge til CarBrain. Vi køber alle mindre end perfekte køretøjer, uanset hvilken stand de er i, til en fair markedspris. Vi gør processen hurtig, sikker og nem. Du kan få betaling for din kassevogn og begynde at shoppe efter en erstatningsbil på under en uge.

Fælles Pilot-problemer

Afsnittene nedenfor gennemgår almindelige Honda Pilot-problemer, der kan dukke op på tværs af modelårene.

Honda Pilot Transmissionsproblemer

Det mest almindelige tilbagevendende problem med Honda Pilot er transmissionsproblemer. Dette kan være en ganske alvorlig komplikation at støde på. Transmissionsproblemer kan få din bil til at ryste, sætte farten op eller sænke farten uventet. Det kan endda få dit køretøj til at holde helt op med at fungere.

I nogle modelår er problemet begrænset til slid. I andre kan problemet skyldes, at transmissionsvæsken blander sig med kølervæsken. I andre igen kan transmissionen gå helt i stykker og kræve en total udskiftning.

Det er desværre et stort arbejde at reparere en gearkasse, og det koster typisk 2.000 dollars eller mere på værkstedet. Hvis du står over for transmissionsproblemer, og du kører i et ældre køretøj, kan det koste dig mere, end køretøjet er værd, at forsøge at reparere det.

Honda Pilot emissionssystemproblemer

Mange bilister rapporterer, at deres Honda Pilots udvikler problemer med emissionssystemet. Dette er særligt almindeligt i køretøjer af nyere modeller, herunder 2016-, 2017-, 2018- og 2019-modellerne.

Førere rapporterer, at deres advarselslampe for emissionssystemer tændes under kørsel. Mange rapporterer, at injektorerne skal udskiftes – et arbejde, der kan koste mere end 1.500 USD at udføre. Hvis du stadig er omfattet af garantien, kan du muligvis få delvis hjælp fra Honda til at dække udgifterne. Hvis ikke, kan du være på krogen for de fulde omkostninger til reparation af dette problem.

Modeller med flere klager end normalt

I nogle modelår akkumuleres der flere klager end i andre. I afsnittene nedenfor gennemgås Honda Pilot-problemer, der forekommer i specifikke modelår, og hvor meget de kan koste dig.

Hvordan kan jeg få et tilbud for min Honda Pilot med det samme?

Det er enkelt, og det tager mindre end 90 sekunder… klik på knappen nedenfor for at komme i gang og finde ud af, hvor meget din Honda Pilot er værd!

Mørkeblå knap med pile, timer-ikon og tekst Få et tilbud på mindre end 90 sekunder

Køretøjsafhentning er GRATIS i hele landet. No Haggle. Ingen gebyrer. Vi er A+ bedømt virksomhed på BBB.

Honda Pilot 2003 Problemer

Den 2003 Honda Pilot har akkumuleret tusindvis af klager i årenes løb. Et flertal af klager for denne model centrerer sig om transmissionsproblemer og tændingsproblemer. Der er dog også rullet klager ind over alt fra det elektriske system til sikkerhedsselerne og drivlinen.

Antalrige bilister rapporterer, at 2003 Pilots med 100.000 miles eller mere udvikler problemer med tændingskontakten. Bilister, der går ind i deres biler og sætter nøglen i, opdager, at den ikke længere vil tænde. Reparation af det kan indebære udskiftning af hele tændingen, et arbejde, der kan koste 500 dollars. For et ældre køretøj er det en relativt dyr reparation.

Derimod er 2003 Honda Pilots tilbøjelige til at udvikle et mere alvorligt og dyrt problem, nemlig fejl i gearkassen. 2003 Honda Pilot-transmissionen synes tilbøjelig til at give op efter 100.000 miles, hvilket tvinger bilisterne til at bruge op over 3.000 dollars på at udskifte den.

I betragtning af at den gennemsnitlige 2003 Honda Pilot er ca. 2.500 til 3.000 dollars værd, kan det være et stort spild af penge at forsøge at løse et større transmissionsproblem. I sådanne tilfælde kan det være bedre at sælge din beskadigede bil i stedet for at forsøge at reparere den.

Honda Pilot 2005 Problemer

Honda Pilot 2005 har selv nogle problemer, herunder et andet transmissionsproblem. Den har dog også et stort bremseproblem, som førte til en tilbagekaldelse i 2013.

Personer, der kører en Honda Pilot fra 2005, har fundet ud af, at bremsen pludselig kan slå ned uden input fra føreren, hvilket tvinger køretøjet til at standse pludseligt på vejen, hvilket kan føre til større ulykker. Der er blevet rapporteret om mindst ni personskader som følge af dette problem.

Der er desværre ikke nødvendigvis tale om tilbagekaldelse af alle køretøjer, der har haft med dette problem at gøre. Som følge heraf er nogle bilister tvunget til at punge ud med 1.000 dollars eller mere for at diagnosticere og løse problemet.

Sammen med bremseproblemer har Honda Pilot 2005 selv problemer med transmissionen. Mange ejere har rapporteret om transmissionsvæske, der lækker ind i køleren, hvilket kan forårsage problemer i begge systemer. Omkostningerne ved at reparere det kan være på mindst 2.000 dollars.

Honda Pilot 2016 Problemer

Mens Honda Pilot transmissionsproblemer kan forventes i ældre køretøjer, er det bekymrende, at transmissionsvanskeligheder også dukker op i 2016-modeller. Bilisterne rapporterer, at transmissionen rykker under kørsel, hvilket fører til ustabil og uforudsigelig acceleration. Andre rapporterer, at deres køretøjer går i stå på vejen.

Da problemet er så udbredt, har Honda frivilligt forlænget garantien for dette problem til 80.000 miles. Men hvis din bil allerede har overskredet kilometergrænsen, kan du være på krogen for en reparation til 400 dollars på en bil, der burde være for ny til at opleve problemer med transmissionen.

Uheldigvis har mange ejere af 2016-modellen også rapporteret om talrige elektriske problemer, der spænder fra forkerte computerkoder til fejlfunktioner i systemerne. Nogle rapporterer endda, at den nøglefri fob-funktion holder op med at virke, hvilket gør dem ude af stand til at tænde for deres bil. Reparation af disse elektriske problemer kan koste alt fra 80 til 350 dollars, afhængigt af det specifikke problem.

Honda Pilot 2019 Problemer

Selv om den er praktisk talt helt ny, har Honda Pilot 2019 allerede akkumuleret et uforholdsmæssigt stort antal klager, hvilket kan betyde dårlige nyheder for modellen.

Et stort problem for bilisterne er infotainmentskærmen: For mange ejere af 2019-modellen fungerer den ikke. Bilisterne rapporterer, at skærmen enten fryser eller nægter at tænde relativt kort tid efter, at de har ejet køretøjet. Selv om dette ikke er en integreret del af kørslen i bilen, kan det være en frustrerende oplevelse for en person, der forventer, at en ny bil leveres med alle de nyeste gadgets og funktioner.

Relativt få mennesker har været i stand til at finde en effektiv løsning på dette problem, hvilket betyder, at du kan bruge flere hundrede kroner på at forsøge at diagnosticere problemet uden at få et svar. Desværre er der indtil videre ingen indlysende løsning på infotainmentproblemer.

Andre rapporterer, at den helt nye gearkasse allerede glider og rykker, hvilket kan være et stort rødt flag. Desværre er dette endnu et problem, der stadig mangler en løsning. Hvis du håbede på, at Honda Pilot transmissionsproblemer var fortid, er det måske ikke tilfældet.

Sælg din Honda Pilot til CarBrain

Giver din Honda Pilot dig problemer? I stedet for at forsøge at reparere bilen igen og igen, kan det være værd at sælge den og købe en ny bil.

CarBrain vil købe din bil, uanset hvilken stand den er i. Det eneste, du skal gøre, er at få et tilbud med formularen. Det tager mindre end 90 sekunder. Hvis du kan lide det, du ser, kan du planlægge en GRATIS bugsering inden for under 48 arbejdstimer. Der er ingen skjulte gebyrer eller afgifter. Kom i gang i dag.

Få kontantværdi for min Honda Pilot nu

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.