Originally Posted by Martok
Jeg har en 05 Expedition Eddie Bauer, uden navigation. Jeg har været ved at gå amok i forsøget på at finde pinout til mere end højttalere og strøm. Jeg har installeret en aftermarket radio, og jeg prøver at få den bageste AV, og SWC til at virke. Hvis nogen har radioens ledningsdiagram til det, ville jeg sætte pris på, hvis I kunne sende det til mig.
alloro skrev:
Der er 15 sider med blot ledningsdiagrammer for lydsystemet i fabriksmanualen. Der er flere mere bare til stikkene og pinouts. For at indsnævre det, skal du fortælle os, hvilken del af ledningerne du leder efter, og om du har en midterkonsol med lydkontrol bagtil og en dvd-afspiller eller ej.
alloro,
Dette er tredje gang, jeg forsøger at svare på denne besked. Jeg ved ikke, hvorfor den ikke bliver postet i den oprindelige tråd, så jeg havde intet andet valg end at starte en ny.
Jeg har midterkonsollen med audiokontrol bagpå, og den originale dvd-afspiller er monteret ovenpå. Jeg prøver at få den bageste dvd-afspiller til at virke. Jeg er næsten sikker på, at det er en af de originale clips til radioen, som ikke længere bruges med aftermarket-radioen.
Jeg har også brug for at vide hvilke ledninger der skal bruges til ratbetjeningen.
Tak igen,

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.