Er dette solpanelsæt det rigtige for mig?

Små systemer som dette 2000 Watt microinverter kit er gode entry level pakker til at få dig i gang med solceller. De syv 310W-moduler fylder ikke meget på taget, men den energi, de producerer, kan kompensere for små og mellemstore belastninger som belysning, fjernsyn og dine køkkenmaskiner.

De 175-375kWh, der genereres af disse systemer, er fantastisk for en person, der allerede er en konservativ bruger af elektricitet. Den gennemsnitlige amerikaner bruger 920kWh om måneden. Baseret på dette gennemsnit kunne dette system give 20-41%. Hvis du er en forbruger under gennemsnittet, kan et lille 2000W-system som dette være alt, hvad du behøver for at komme i gang og derefter udvide dit system senere.

Hvad er inkluderet i mit 2kW solcelleinstallationssæt?

Vores kits indeholder alle de solcellekomponenter, du har brug for fra start til slut.

 • Solpaneler -7x 310W Tier-1 Tier-1 60-cellede monokrystallinske paneler med 25 års garanti.
 • Micro Invertere -7x Enphase Micro Invertere.
 • Racking og tilbehør – Industriens førende IronRidge-racking monterer solpanelerne på dit tag.
 • Systemovervågning – Gratis med hvert køb af et sæt! Se og analysér din solenergiproduktion i realtid.
 • Systemdesign og økonomisk analyse – Vi tilpasser dette system til dit tag og beregner tilbagebetalingstiden på din investering i solenergi.
 • Ikke inkluderet – Ledninger, rør, fittings, afbrydere, AC/DC-afbrydere (hvis nødvendigt), tilslutningskasser og et underpanel (hvis nødvendigt). Alle disse elementer kan købes i enhver elforretning, Home Depot eller Lowes, og vil typisk koste mellem 300 og 500 USD. Vores repræsentant for teknisk support vil give en indkøbsliste, når dine planer er færdige.
  Planer, sammenkobling og andre tjenester er ikke inkluderet i dette kit, men er tilgængelige mod et ekstra gebyr.

Hvor nemt er det at installere?

solpaneler til installation i hjemmet
 • Du kan installere et 2 kW solcelleanlæg på en weekend.
 • Vores kits bruger brancheførende solpaneler, invertere og stativsystemer, der er specifikt udvalgt og kombineret for at gøre gør det muligt at lave en gør-det-selv-installation.
 • En husejer, der har tilsluttet en vekselstrømsudtag og er komfortabel med at arbejde på sit tag, kan installere vores solcellesæt.
 • Mikroomformerne i vores sæt har forbedret sikkerheden ved installation af et solcellesystem betydeligt ved at generere standard vekselstrøm i stedet for farlig jævnstrøm.
 • Mikroomformerne giver dig mulighed for at have så få eller så mange paneler, som du vil, og for nemt at udvide dit system senere. De forenkler installationen og giver mulighed for overvågning af hvert modul uafhængigt af hinanden. Da hvert panel er et individuelt system, maksimerer de strømudbyttet fra hvert panel, hvilket resulterer i en gennemsnitlig stigning på 15 % i strømproduktion pr. panel.
 • Hvis selvinstallation ikke er noget for dig, kan vi hjælpe dig med at finde en lokal solcelleentreprenør, der kan hjælpe dig med processen.

Hvad er installationsprocessen?

Et typisk solcelleanlæg på taget til et hjem kan installeres inden for 2 dage, når først en tilladelse er indhentet fra din by eller dit amt. Derefter er det kun 5 nemme trin, indtil du producerer strøm fra solen.

 1. Tag dit plansæt med til din by eller dit amt, og ansøg om en tilladelse til at installere. Plangennemgangsprocessen kan tage op til 10 dage. Når byen eller amtet godkender dine planer og udsteder din tilladelse, kan du begynde at installere dit solcelleanlæg.
 2. Først skal stativerings- og monteringssystemet installeres. Dette er den mest besværlige proces i solcelleinstallationsprocessen. Du skal finde spærene på dit hus og fastgøre stativsystemet direkte til dem.
 3. Når stativ- og monteringssystemet er på dit tag, kan solpanelerne og inverterne hurtigt installeres. Inverteren eller inverterne tilsluttes derefter til nettet via en dedikeret afbryder i dit hovedpanel.
 4. Når installationen er færdig, skal din by- eller amtsinspektør kvittere for den. Du kan opnå dette ved at planlægge et inspektionsmøde med dem.
 5. Sidst skal du sende det endelige jobkort, sammenkoblingspapirerne og din aftale om nettomåling til dit forsyningsselskab. De vil derefter give dig tilladelse til at drive. Det kan tage op til 4 uger, efter at du har bestået inspektionen, før dit forsyningsselskab giver dig Permission to Operate (tilladelse til drift). Med vores sammenkoblingsservice behandler vi alt papirarbejdet for dig.

Vores arbejde er ikke færdigt, før dit system producerer ren energi fra solen! Vi tilbyder dig støtte under hele installationsprocessen med manualer, videoer og teknisk support.

Hvor meget skal jeg betale en entreprenør for at installere solcelle-sættet?

Alle autoriserede general-, el- eller solcelleentreprenører kan installere vores solcelle-sæt. Hvis du vælger at hyre en entreprenør til at installere dit solcellesæt, skal du forvente at betale ca. 1,00 USD pr. watt for arbejdskraft, ledninger, rør, fittings, afbrydere og andre diverse elektriske komponenter til at færdiggøre installationen af solcelleanlægget. For et 2 kW (kilowatt)-system, som er på 2.000 watt, kan du forvente at betale 2.000 USD for installationen. Hvis det er nødvendigt, kan vi hjælpe dig med at finde en entreprenør.

Kan I installere solcellesættet på mit hus for mig?

Ja! Som en autoriseret C-10 el-installatør med base i Orange County tilbyder vi også komplet solcelleinstallation til boliger i Californien til yderst konkurrencedygtige priser. Læn dig tilbage og nyd en komplet nøglefærdig solcelleinstallation til lavere priser end konkurrenterne.

Hvorfor vælge Grid-Tie Microinverters?

MicroInverter Fordele

Sikkerere: Systemet anvender ikke farlige, ubeskyttede høje jævnspændinger, hvilket eliminerer risikoen for potentielle brande som skitseret ovenfor. Systemets kabler gennem taget til din eltavle er almindelige 240 V vekselstrøm, det samme som alle andre husholdningskabler, og er kredsløbsbeskyttet via en afbryder i din eltavle.

Skyggetolerant og fejlredundans: Hvert solpanel fungerer uafhængigt, da det har sin egen dedikerede mikroinverter. Resultatet er, at systemet ikke lider under “julelys-effekten”, der er forklaret ovenfor; et skygget eller tilsmudset panel vil resultere i et tab af strøm kun fra det pågældende panel og vil ikke trække de andre panelers ydeevne ned. Det samme gælder for enhver fejl; i et konventionelt DC-solcelleanlæg vil en fuldstændig fejl på et solpanel eller en central stringinverter normalt resultere i en fejl på hele systemet.

Let udbygningsmulighed: Systemets størrelse er i sidste ende ikke dikteret af kapaciteten af en vægmonteret stringinverter, hvilket gør det muligt at tilføje yderligere paneler når som helst og kun begrænset af din tagplads og dit budget.

solar enphase mikroinverter

Din komplette solcellesæt er baseret på de bedste mikroinvertere i branchen. Disse invertere er bakket op af teknisk & kundesupport i verdensklasse. De leveres med en uovertruffen 25 års garanti, der matcher 25 års garanti på ydelsesmodulet.

Ringe 866-798-4435 for at give os detaljer om dit hus, så kan vi hurtigt give et godt overslag over, hvor meget sættet ville producere, hvis det blev installeret på dit postnummer under foreslået hældning og azimut.

Gratis systemovervågning: Envoy og Enphase Home Energy Solution

Enphase IQ Envoy giver mulighed for fjernovervågning af systemet og opdateringsmuligheder for Enphase IQ-mikroinvertersystemer. IQ Envoy kommunikerer med IQ-mikroinvertere og overfører ydelses- og produktionsdata, som kan ses enten direkte fra IQ Envoy eller online fra en hvilken som helst enhed med internetforbindelse. IQ Envoy er nem at installere med integrerede Wi-Fi- og ethernet-tilslutningsmuligheder. Enphase tilbyder også mobil dataplaner til overvågning af steder, hvor der ikke er internetforbindelse. IQ Envoy er i stand til at foretage måling på indtægtsniveau og opfylder ANSI C12.20-standarderne.

Mød hjernen bag smart home energy.

Mød Envoy, hjernen i Enphase Home Energy Solution. Envoy indsamler data i realtid fra dine mikroinvertere og leverer fjernopdateringer tilbage til dem, og Envoy holder hele dit system i konstant kommunikation.

Et forbundet system er et smartere system.

Takket være Envoy giver Enphase dig mere end solceller. Vi giver dig et tilsluttet hjem.

Det betyder i dag lethed, indsigt og pålidelig solenergi. I morgen er det intelligens til at tilpasse sig skiftende krav til nettet via automatiske fjernopdateringer, som Envoy downloader og sender ud til dine mikroinvertere.
Energi, du kan regne med, i dag og i fremtiden. Det er Energy Evolved.

Opdag kraften i at være forbundet.

 • Bi-direktionel kommunikation
  En Envoy leverer ydelsesdata fra dine mikroinvertere til internettet og overfører systemopdateringer fra internettet til dine mikroinvertere. To retninger, optimale fordele.
 • Dybdegående overvågning
  Med Envoy får du ydelsesdata på modulniveau i realtid, som gør det nemt at overvåge dit system eller din flåde fra enhver enhed med webtilslutning.
 • Problemløsning på afstand
  Med Envoy kan du lokalisere ydelsesproblemer med det samme og løse dem på afstand, før de kommer i vejen for systemets ydeevne.
  Med Envoy sparer du tid og penge på uplanlagte truckrulninger: med 100 – 300 $ pr. truckrulning løber besparelserne op.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.