• December 4-6, 2020
  • Lee’s Summit R7 Aquatic Center, Lee Summit, Missouri
  • SCY (25 yards)
  • Resultater på Meet Mobile: 2020 18 & Under Winter Championships, eller søg på “Lee Summit”

Tennessee-angivelsen Kate McCarville hentede sin tredje sejr på dag 2 af Missouri 18 & Under Winter Championships lørdag i Lee Summit. Lørdagens session var kort, idet der kun blev konkurreret i seks discipliner: 500 fri for piger og drenge, 400 IM og 1.650 fri.

I 400 IM dominerede McCarville, der svømmer for Springfield Aquatics, feltet og vandt med næsten 11 sekunder og satte en personlig rekordtid på 4:12,22. Den tid tog næsten et sekund fra hendes tidligere rekord på 4:13,12, der blev sat ved et Tri-Meet med Empire Swim Club og Tsunami Swim Team tilbage i begyndelsen af oktober.

På drengesiden var Alec Enyeart dobbeltvinder for Tsunami Swim Team, idet han vandt både 500 og 1.650 fri. I 500 fri havde Enyeart en vindertid på 4:30,07. Mens den tid var lidt over et sekund fra hans personlige rekord på 4:28,71, kom han senere tilbage og vandt 1.650 svømmetag i en stor personlig rekordtid på 15:30,62. Den tid tog næsten præcis 10 sekunder fra hans tidligere bedste tid på 15:40.61. Det bringer ham også ind i top 100 over alle tiders top 100 for 15-16 drenge på 1.650, som nr. 100.

Andre højdepunkter fra dag 2

• I drengenes 400 IM svømmetag faldt Empire Swim Club’s Caleb Ellis næsten 5 sekunder fra sin tidligere bedste tid for at vinde i 3:55,80 og kom dermed for første gang under 4 minutter.
  • Addi Barnes, der kommer fra University of Kansas, vandt 500 fri i 4:56,68. Hun var en af blot to piger, der kom under 5 minutter i finalen.
  • Nora Lee Brown fra CSP Tideriders dominerede milen og vandt med over 27 sekunder med sin tid på 17:37,00. Hun var den anden svømmer, der svømmede under 5:00 minutter i pigernes 500 km-løb, idet hun sluttede på andenpladsen efter Barnes i en livstidsbedste tid (4:59,32). Det var hendes første svømning under 5 minutter.
  • Aubree Brouwer, vinder af 200 bryst på dag 1, sluttede som nummer to efter McCarville i 400 IM i en personlig rekord på 4:23,09. Det tog næsten 5 sekunder fra hendes tidligere rekord på 4:27,91.
  • Lee Naber fra CSP Tideriders skar næsten 9 sekunder fra sin livstidsbedste tid og blev nummer to i 500 svømning bag Enyeart (4:33,64).