Kuponer er gode til at spare penge, men udløbne kuponer er ubrugelige. Ikke sandt?

Det er ikke tilfældet!

Når du kigger på udløbsdatoen, der står med småt på en kupon, tror du måske, at der er tale om et hårdt tal, hvor de fleste butikker ikke længere accepterer kuponen efter denne dato.

Det er sandt i nogle tilfælde. Der er dog smarte løsninger, der kan sikre, at du kan opnå de bedste besparelser – selv på ældre kuponer.

I denne artikel vil vi diskutere disse tips og tricks, så du ved, hvornår den udløbne kupon virkelig er værd at smide ud.

Hvordan kan du drage fordel af udløbne kuponer?

Med udløbne kuponer skal du blot sørge for at:

Klip ikke udløbsdatoen af

Du må ikke skjule udløbsdatoen, hverken ved at strege den over eller skære den af. Med friske eller udløbne kuponer har butikkerne brug for at se udløbsdatoen. De er tilbøjelige til at afvise alle kuponer, der mangler denne dato, uanset situationen.

Det kan være fristende at forsøge at skjule udløbsdatoen. Hvis du er ærlig, kan du dog sikre dig, at den udløbne kupon stadig er nyttig for dig, selv efter udløbsdatoen.

Kontroller, om kuponen har en karensperiode

Flere producentkuponer har en karensperiode på et par dage. Virksomhederne forstår, at man nogle gange bare ikke kan nå at komme i butikken i tide.

Sørg for at tjekke det med småt i bunden af kuponen, eller undersøg kuponen online på producentens websted. Hvis de siger, at et par dage er fint, skal du ikke smide din kupon ud før tid!

Spørg, om butikken har en frist

Mange butikker er lempelige med hensyn til kuponers udløbsdatoer. Så længe der kun er gået et par dage, er de måske villige til at acceptere den.

For eksempel er Bed Bath & Beyond kendt for at acceptere allerede udløbne kuponer. Derudover accepterer Michaels, Staples og Petsmart typisk også udløbne kuponer. Husk dog, at butikkerne er mere tilbøjelige til at acceptere deres egne kuponer frem for kuponer fra en producent. Sørg for at ringe til butikken på forhånd og spørg, om de er villige til at acceptere udløbne kuponer af enhver art eller ej.

De kan trods alt være lempelige i deres egne politikker, men nogle producenter deaktiverer koderne, når en bestemt dato er overskredet.

Søg efter en kuponudveksling

Hvis både butikken og producenten er strenge med hensyn til udløbne kuponer, kan du måske stadig spare penge. Du skal bare vise kassedamen din kupon og spørge, om de har en opdateret version.

Populære tilbud genbruges ofte i løbet af måneden eller ugen, så din kupon fra i går har måske en nyere, ikke-udløbet version i dag. Kassereren kan derfor bytte din udløbne kupon ud med en gyldig kupon.

Husk: Alle butikker har forskellige former for ledelse, og det er ikke alle kassedamer, der har det godt med at acceptere eller bytte kuponer. De må måske ikke have lov.

Plus, kassedamen behøver ikke at lade dig bruge en udløbet kupon, så lad være med at presse dem, hvis de siger nej.

Hvis du er sød ved kassedamen, især hvis du er en hyppig kunde, vil de måske gøre en ekstra indsats for at hjælpe dig med at finde en ny kupon i stedet!

Hjælpe dine tropper ved hjælp af udløbne kuponer

Militærkommissærer uden for USA vil ofte acceptere producentkuponer i op til seks måneder efter deres udløbsdato! Det betyder, at amerikanske tropper og deres familier i udlandet stadig kan få mest muligt ud af udløbne kuponer – i op til halvdelen af året.

Hvis du bor i USA, kan du bruge Troopons-programmet til at sende dine udløbne kuponer til militærbaser rundt om i verden. Dine udløbne kuponer vil blive til en gave til vores tropper og deres familier!

Sørg for at følge instruktionerne, inden du sender kuponerne, for at sikre, at alt går glat.

Hvad er ulemperne ved at bruge udløbne kuponer?

Afvisning

Det kan være meget irriterende at spørge kassemedarbejderne, om en udløbne kupon kan bruges, for så at blive afvist. Det kan endda føles som at tigge, bare fordi man er et par dage for sent på den, når man beder om at få rabat eller om at få en ombytning.

Spild af tid

Det er muligt, at ingen butik i nærheden af dig vil acceptere udløbne kuponer. Du ender måske med at løbe rundt i hele byen og forsøge at finde en måde at få mest muligt ud af dine kuponer – uden held!

Spild af papir

Det kan føles som spild at smide for mange ubrugte kuponer ud. Det gælder især, når du har brugt så meget tid på at samle aviser og nyhedsbreve og klippe kuponerne ud i første omgang.

Der er heldigvis en bedre måde at få mest muligt ud af de udløbne kuponer på: at bestille kuponer online!

Hvordan kan online-kuponer fjerne disse ulemper?

Online-kupontjenester kan hjælpe dig med at fjerne ulemperne ved udløbne kuponer. Her er hvordan!

Easy Expiration Date Research

Flere producenter har links på deres hjemmeside, som fører dig direkte til kuponerne. Du kan downloade disse kuponer og bruge dem online, i en telefonapp eller endda printe dem ud og tage dem med i butikken.

Dertil kommer, at du nemt kan læse deres politik og finde ud af, om de tilbyder spillerum med hensyn til udløbsdatoer.

Ingen grund til at bytte for opdaterede kuponer

Der findes kuponpakketjenester, som giver dig mulighed for at bestille kuponer online. Ved at få dem i storpakker har du altid de nyeste versioner – uden at du behøver at bytte dem i butikken!

Som et plus tager disse tjenester alt besværet ud af jagten på kuponer. De giver dig mulighed for at betale en anden person et lille gebyr for at finde, klippe og sende de (uudløbne) kuponer til dig.

Kontinuerlig adgang for at undgå at gå glip af udløbsdatoen

Glemmer du, at du har en kupon, glemmer du at tage den med dig, eller kæmper du for at bruge den rigtige kupon i den rigtige butik, er det et besvær. Disse fejl medfører ofte, at kuponer overskrider deres udløbsdato, uden at du opdager det.

Glædeligt nok er mange af disse tjenester tilgængelige på din telefon, så du altid kan have dine kuponer med dig. Nogle tilbyder udløbsmeddelelser i deres apps eller via e-mail, så du aldrig glemmer, om en kupon er ved at udløbe.

Du kan også samle de kuponer, du ikke bruger fra disse tjenester, og sende dem til oversøiske tropper!

Hvorfor søndagskuponindlæg?

Hvis du vil undgå besværet med udløbne kuponer, bør du tjekke søndagskuponindlæg ud.

Denne kuponpakkeservice bringer dig alle de uudløbne kuponer, du har brug for, med deres ugentlige abonnementsprogram. Du kan vælge, hvor mange abonnementskombinationspakker du vil have, samt starte eller stoppe dit abonnement når som helst, uden at der skal betales opsigelsesgebyrer.

Er du klar til at undslippe de frister, der pålægges af udløbende kuponer? Hvis ja, så tilmeld dig et ugentligt abonnement på Sunday Coupon Insert’s hjemmeside i dag!

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.