Albany skilsmisseadvokat Asa NeffSpørgsmål:

Jeg tog for nylig på ferie med mit barn uden for staten, og min ekskone var rasende.

I vores forældremyndighedsordre er der ingen omtale af, at vi skal anmelde rejser til hinanden.

Er der nogen lov eller regel om, at jeg skal underrette min eks, når jeg forlader staten med vores barn?

Svar:

Jeg er ikke i stand til at give dig juridisk rådgivning om skilsmisse. Jeg kan give generel skilsmissehjælp til mænd, men min viden er baseret på skilsmisselovgivningen i New York, hvor jeg har licens til at praktisere.

Generelt set er der ifølge loven ingen begrænsninger for rejser med børn, når børnene er hos en forælder i deres forældretid.

Selvfølgelig kan en forældremyndighedsaftale eller forældremyndighedskendelse indeholde eventuelle begrænsninger, som enten parterne eller retten finder passende. Hvis din forældremyndighedskendelse ikke begrænser rejserne, er der ikke noget grundlag for din eks til at gøre indsigelse mod selve rejsen.

Hun kan dog måske mere gøre indsigelse mod, at hun ikke er blevet informeret om rejsen end mod selve rejsen.

Forebyggelse af flytning:

Flytte væk med børnene

Selv om loven ikke har nogen specifikke krav om, at den forælder, der ikke har forældremyndighed, skal informeres om rejser uden for staten, er det god praksis, så længe I har fælles forældremyndighed, at holde hinanden informeret, hvis I planlægger at have børnene væk hjemmefra i længere tid.

Selv om du måske ikke overtræder en forældremyndighedskendelse, er dette den slags ting, som parterne peger på, når de forsøger at søge en ændring af forældremyndigheden.

Summarummet her er, at du ikke er juridisk forpligtet til at søge tilladelse fra eller informere din eks om rejser ud af staten (medmindre forældremyndighedskendelsen bestemmer noget andet), men i fremtiden vil det være en god idé at informere din eks om rejser over lange afstande, om ikke andet så for at undgå potentielle problemer på et senere tidspunkt.

Husk, jeg er ikke i stand til at give dig andet end skilsmissetips for mænd, så rådfør dig venligst med skilsmisseadvokater for mænd i din jurisdiktion.

For at arrangere en indledende konsultation for at drøfte skilsmisserettigheder for mænd med en Cordell & Cordell advokat, herunder New York Skilsmisseadvokat Asa Neff, kontakt Cordell & Cordell.

End of Content Icon

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.