Dette indlæg blev senest opdateret den 29. juni 2020

Kundeanmeldelser er en vigtig del af en succesfuld virksomhed. Mange potentielle kunder vil udnytte andres udtalelser, før de foretager et køb, og de vil bruge anmeldelser i deres egen beslutningsproces… Hvis din virksomhed eller organisation har dårlige anmeldelser, kan de være en plage for din virksomhed. Her kan du se, hvordan du fjerner negative anmeldelser fra onlinesider, og hvorfor det er vigtigt at gøre det.

Sådan fjerner du negative anmeldelser

Hvorfor er kundeanmeldelser så vigtige?

Potentielle kunder er i høj grad afhængige af anmeldelsessider for at kunne stole på en virksomhed. Ved at læse oplysninger om tidligere kundeoplevelser begynder nye kunder at danne sig deres mening på baggrund af andre.

I henhold til Medium bruger over 90 % af online kunderne online anmeldelser til at basere deres egen beslutning om, hvorvidt de vil købe et produkt eller ej.

Online Review Statistics

Reviews kan også påvirke nyansatte. Small Business Trends viser, at 83 % af jobsøgende også kigger på online anmeldelser af kunder, før de ansøger til en ny virksomhed.

Hvad enten anmeldelser på Google, sociale medier eller andre platforme er, betyder dine online anmeldelser meget mere, end du tror.

Er negative anmeldelser virkelig så slemme?

Alle virksomheder ønsker kun positive anmeldelser, men nogle gange udtrykker utilfredse kunder deres bekymringer online ved at efterlade anmeldelser, der potentielt kan skade din virksomhed.

Sådan reagerer du på en dårlig anmeldelse

Dårlige anmeldelser er ikke så slemme, når der er langt mellem dem, især hvis de let kan rettes med et enkelt svar.

Da anmeldelser ofte offentliggøres på offentlige platforme, kan det faktisk være en positiv form for kundeservice at tage sig tid til at svare på negative anmeldelser på en venlig, indsigtsfuld og rettidig måde.

Når dårlige anmeldelser udvikler sig til en situation med krisestyring af omdømme, er det på tide at træffe seriøse foranstaltninger til at løse det igangværende problem.

Sådan kan du se, om en anmeldelse er ægte eller falsk

Nogle virksomhedsejere kan komme ud for en situation, hvor falske anmeldelser ændrer deres online omdømme og påvirker potentielle kunders evne til at stole helt på virksomheden negativt.

Reputation911 har udviklet en online anmeldelsestjekker, der kan hjælpe dig med at opdage falske anmeldelser, hvilket er det første skridt til at markere anmeldelsen og fjerne den for altid.

Den negative online anmeldelsestjekker er en gratis tjeneste fra Reputation911 og kan bruges til at tjekke enhver mistænkelig anmeldelse efterladt på ethvert anmeldelsessite.

Fjernelse af negative anmeldelser

Mange negative online anmeldelser ender med at være falske, men hvordan kan du opdage falske online anmeldelser, og hvad kan du gøre, når du finder ud af det?

Hvis en virksomhed kan bevise, at online anmeldelser er falske, f.eks. hvis en lægepraksis kan bevise, at de aldrig har haft en patient med anmelderens navn, eller hvis en restaurantejer kan bevise, at anmelderens IP-adresse passer til en nærliggende konkurrent, så er det den bedste måde at fjerne negative anmeldelser på at kontakte anmeldelsessiden direkte.

Fake News

Hvis virksomhedsejeren genkender navnet på den kunde, der har efterladt anmeldelsen, kan han endda få en kundeservicemedarbejder til at kontakte ham for at forsøge at rette op på det problem, han havde, for at få anmelderen til at fjerne den negative anmeldelse.

Hvordan bestrider jeg en Google-anmeldelse?

Sommetider kan dårlige anmeldelser tage en drejning til det værste, når det kommer til vrede og oprørte kunder, hvilket har en enorm negativ indvirkning på din virksomheds online omdømme.

Google-anmeldelser kan efterlade et varigt indtryk for potentielle kunder, der googler din virksomheds navn for første gang. Hvis en dårlig anmeldelse er det første, som en kunde ser på din virksomheds liste, vil deres mening om din virksomhed falde drastisk.

Som virksomhedsejer har du mulighed for at bestride enhver form for Google-anmeldelse, som du mener, er i strid med Googles politikker.

Sommetider kan dårlige anmeldelser komme fra bedrageriske konti. En nem måde at spotte en falsk anmelder på er ved flere anmeldelser, der offentliggøres på samme dag, og som normalt tager hårde hug til din virksomhed med meget lave stjerner. Desværre vil falske anmeldelser efterlade negative anmeldelser for at sabotere en virksomhed.

Den gode nyhed? Google har politikker mod disse typer af anmeldelser, og du har mulighed for at gribe ind over for dem.

  1. Opdag din virksomheds liste på Google maps for at se en komplet liste over dine anmeldelser.
  2. Sørg for, at den falske anmeldelse er i strid med Googles politikker for forbudt indhold, som anses for at være spam, falsk, begrænset, ulovligt, eksplicit, krænkende, nedsættende, en efterligning eller en interessekonflikt
  3. Find den falske anmeldelse, og marker den som spam ved hjælp af prikkerne i øverste højre hjørne eller flagikonet i nærheden af anmelderens navn.
Fake Google Review How to Dispute

Billede venligst udlånt af WhiteSpark

Begrave negative online anmeldelser

Nogle virksomheder føler, at forbrugerne kun er opmærksomme på den samlede score eller kun de seneste online anmeldelser, som virksomheden har modtaget. Vores forskning har imidlertid vist, at kunderne gennemgår og læser alle eller de fleste online anmeldelser, som en virksomhed har modtaget, når de træffer en købsbeslutning.

Reputation911 anmeldelsesprodukter som My Online Reviews har gennemprøvede og effektive strategier, som virksomhedsejere kan bruge til at øge antallet af positive anmeldelser, der bliver skrevet for deres virksomhed, og også fjerne de falske negative anmeldelser.

Med en stigning i antallet af online anmeldelser reducerer virksomheder ikke kun virkningen af den negative anmeldelse, men har også ro i sindet, at de er beskyttet mod falske negative anmeldelser, der efterlades i fremtiden.

Få professionel hjælp til at fjerne negative anmeldelser

I betragtning af, at 80 % af enkeltpersoner har valgt ikke at gå ind i en bestemt virksomhed på grund af noget, de har læst om virksomheden online, skal virksomhedsejere sørge for at handle hurtigt for at fjerne negative anmeldelser. Virksomhedsejere, især dem, der ejer små virksomheder, mangler nogle gange tid eller ressourcer til at reagere hurtigt nok.

Vores anmeldelsesteam har specialiseret sig i at genkende svigagtige negative anmeldelser og har en række teknikker til at fjerne negative anmeldelser. Samtidig vil vores tekniske team hurtigt arbejde på at implementere et system, der arbejder sammen med dine kunder for at øge antallet af nye anmeldelser, der bliver skrevet om din virksomhed.

Find ud af mere om, hvordan Reputation911 kan hjælpe dig med online review management-tjenester og fjernelse af negative anmeldelser. Hvis du vil rette op på dit online omdømme, kan du udfylde formularen til højre på denne side eller ringe til os på 866-MY-REP-911. Udforsk flere af vores tjenester til styring af virksomheders omdømme.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.