https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1430590312

Tilføjer en religiøs ideologi og sejr, og nye religioner, trosretninger, enheder, bygninger og spilmekanikker.

-Nyt pantheon systemG&K / BNW Pantheon trosretninger fjernet. Når du først har fundet et Pantheon, skal du vælge en hovedguddommelighedstro, der giver store trosbonusser fra et specifikt terræn, en funktion, en ressource osv. Før du grundlægger en religion, og mens du stadig befinder dig i den antikke eller klassiske æra, kan du vælge op til 3 yderligere mindre betydningsfulde guddoms- og rituelle trosretninger til stigende trosomkostninger. Mindre tro på en guddom svarer til tro på en stor guddom, men giver mindre tro eller andre gevinster. Rituelle trosretninger giver andre typer bonusser, der ikke er trosretninger, eller låser op for Pantheon-eksklusive bygninger. Paladser giver 3 tro i stedet for 1 for at fremskynde den første erhvervelse af Pantheon-tro. Pantheons oprindelige omkostninger stiger ikke længere, når en spiller grundlægger et Pantheon.

-Hellige krigeNår en civilisation, der kontrollerer den hellige by for dens hovedstads flertalsreligion, erklærer krig mod en anden civilisation, der kontrollerer den hellige by for dens hovedstads flertalsreligion, erklæres en hellig krig, og alle civilisationer med religiøse flertal af en af religionerne i deres hovedstæder vil følge deres religiøse autoriteter i krig, så længe de ikke bryder venskabsforklaringer. Civilisationer, der indtræder i hellige krige, får tildelt hellige krigerenheder i byer med 5 eller flere borgere og får tro ved at dræbe enheder af fjendens religion i krigens varighed og ved at indtage fjendens hellige by. Civilisationer, der har vedtaget den sociale politik for sekularisme, kan ikke deltage i hellige krige.

-Skismaer og reformerNår en civilisation med et religiøst flertal i sin hovedstad erklærer krig mod den civilisation, der grundlagde denne religion, hvis angriberens hovedstad genererer mere tro eller pres end den forsvarende, opstår der et skisma, og den angribende civilisation grundlægger en ny skisma-religion i sin hovedstad med identiske trosretninger som sin oprindelsesreligion. Hvis en civilisation har vedtaget Reformationens sociale politik, ikke har grundlagt en religion, og kontrollerer den hellige by, men for deres hovedstads flertalsreligion, så bliver denne civilisation Reformationens grundlægger af denne religion, og de alene vil drage fordel af dens grundlæggerens trosretninger.

Heritage og religiøs sejr Tilføjer en ny ideologi, Heritage, som gavner civilisationer, der har grundlagt religioner. Heritage-politikker gavner primært dit militær, din lykke, din kultur og din tro. Heritage-ideologiens foretrukne sejrstyper er Religiøs, Militær og Kulturel. Tilføjer en ny sejrstype, Religiøs: Få simultant mindst 70 % af byerne på kortet til at følge din religion, overbevis en kortstørrelsesspecifik mængde af den globale befolkning om at adoptere din religion og spred din religion til konkurrerende hellige byer for at vinde en religiøs sejr!

Inkluderede mods:-Historical Religions Edit by Tomatekh-Fundamentalism Ideology by Tokata (Relokaliseret og stærkt redigeret med DLL-kode til ideologi-valg og tooltip-generering, egentlig mere en inspiration)-Extra Victory Conditions by Stephen (Just the Religious Victory)Additional Art: zwei833, Last Sword, DJSHenninger, Mk Z, Sukritact, Janboruta

Kompatibel med alle mod’er, der tilføjer Religions.

Inkompatibel med EUI. Inkompatibel med ethvert mod, der ændrer en af følgende filer: AdvancedSetup.lua, ChooseIdeologyPopup.lua, ChooseIdeologyPopup.xml, EndGameMenu.lua, ReligionOverview.lua, ReligionOverview.xml, SocialPolicyPopup.lua, VictoryProgress.lua, VictoryProgress.xml, CvGameCore_Expansion2.dll.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.