© 2004 Curtis Manwaring

Transitering af Pluto square eller modsat din fødsels Merkur. Dette er en tid med mentale magtkampe, overtalelse og tvang. Ofte er det, du tror er sandt, meget forskelligt fra virkeligheden. Forræderi af tillid og misbrug af information bliver mere almindeligt. Du kan være tilbøjelig til besættelser eller tvangstanker, der trodser logik og rationalitet.

Mere om at bestemme planetarisk tilstand…

Hvis Merkur er herre i dit 1. hus, er din koncentration og dit fokus skarpt nu, og du har evnen til at være meget overbevisende. Du kan være meget tilbageholdende på nogle områder og er tilbøjelig til at holde på mange hemmeligheder.

Hvis du er herre i 2. hus, kan du være involveret i en slags skattejagt på nuværende tidspunkt. Genstande kan du måske oftere komme til at mangle (eller blive stjålet). Det er et godt tidspunkt at undersøge finansielle konti.

Hvis du er herre i 3., kan kommunikation med andre indeholde skjulte budskaber. Du kan have mange diskussioner med naboer eller slægtninge. Din telefon kan blive aflyttet.

Hvis du er herre i den 4., skal du tjekke dit hjem for mikrofoner både bogstaveligt og figurativt. Et betydeligt indbrud kan finde sted. Dine forældre kan være manipulerende eller holde en hemmelighed tilbage. Du kan måske flytte nu.

Hvis herre i den 5., er der potentiale for manipulation i kærlighedsforhold eller af dine børn. Dine børn holder måske på hemmeligheder.

Hvis herre i det 6., bliver dit arbejdsmiljø meget kontrolleret og mikrostyret. Du kan føle dig som en automat uden autoritet på jobbet. Kollegaer kan spille tankespil. På sundhedsområdet skal du være opmærksom på neurologiske lidelser.

Hvis herre i 7., kan din partner eller forretningspartnere holde oplysninger tilbage fra dig, eller du kan have hemmeligheder for din partner. Potentielt en tid for mentale magtkampe i ægteskabet.

Hvis herre i den 8., kan dette være en tid for opdagelse, hvor hemmeligheder bliver afsløret. Du kan gå dybt ind i et mysterium eller være involveret i vanskelig forskning på dette tidspunkt.

Hvis herre i den 9., kan rejser have en dybtgående virkning på dit sind. Ofte en tid, hvor argumenter virker så overbevisende, at deres emner bliver til dogmer. Propaganda er i overflod.

Hvis herre i den 10., er viden magt, især nu. Du kan avancere i karriere, fordi du er i besiddelse af hemmeligheder. Din mundtlighed kan være meget kraftfuld og kan have en dybtgående indflydelse på andre.

Hvis herre i den 11. kan dine medarbejdere være tilbøjelige til at spille dig et puds eller tilbageholde oplysninger fra dig. Nogle gange en indikation af tilgængeligheden af magtfulde forbindelser.

Hvis herre i 12., kan du have en tendens til at rationalisere meget og holde hemmeligheder for dig selv. Det er en god tid til at arbejde i det skjulte på et projekt.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.