Venus Aspekter

Venus repræsenterer vores feminine eller sensuelle natur. Den hersker over to områder af livet : kærlighed og penge. Venus styrer vores følelser, hvad vi værdsætter og nydelse, herunder ynde og charme. Venus styrer kunsten, kærlighed og romantik, skønhed, underholdning og komfort. Vi ser på venus i dit horoskop for at identificere, hvordan vi griber vores forhold an, om det er gennem tryghed, erobring eller eventyr, og hvilke ting i livet der giver dig mest glæde

Venus Konjunktion Midheaven

I bedste fald betyder denne placering, at du er fuld af kærlighed og hengivenhed for andre, men samtidig kan du følge din egen vej og kun tiltrække dem, der er i stand til at følge med dig. Du vil være vellidt, fordi du kan være dig selv uden at føle, at du skal leve op til andres ideer om, hvad du bør være.
Dette aspekt kan også betyde, at du har betydelige kunstneriske evner, selv om der bør være andre indikationer i horoskopet, der kan bekræfte det. Det er helt sikkert, at du nyder og værdsætter skønhed, og du er i stand til at bringe skønhed ind i din hverdag. Du nyder fred og harmoni, og du kommer meget godt ud af det med andre. Uanset hvor du kommer hen, skaber du en fredelig atmosfære. Dit forhold til dine forældre, såvel som til andre autoriteter, såsom lærere og arbejdsgivere, skulle være fremragende.
Det vigtigste element i din evne til at komme godt ud af det med hinanden er, at du er tro mod dig selv såvel som retfærdig over for andre. Denne placering kan indikere en karriere, der enten involverer skønhed og kunst eller menneskelige relationer – det vil sige at få folk til at arbejde let sammen. Eller din karriere kan være inden for underholdning eller et eller andet område, hvor du får folk til at føle sig godt tilpas og letkøbt. I enhver karriere vil din evne til at komme let ud af det med folk være en vigtig del af din succes.

Del indlæg

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.