SANTA ANA, Californien. (KABC) — Detektiver siger, at en kvinde, der blev fundet bundet og kneblet på en seng i en tom ejendom i Santa Ana tirsdag, løj om at være blevet kidnappet.
Santa Ana-politiet reagerede på stedet omkring kl. 13.00 i 300 blokken af E. Warner Avenue, hvor de fandt kvinden.
Myndighederne sagde, at ejendomsadministratoren af det byejede hjem fandt en hængelås på bagdøren til den tomme ejendom. Da betjentene ankom, sagde de, at de hørte stønnen. De gik ind og fandt kvinden bundet og kneblet på en seng.

Kvinden hævdede, at hun var blevet kidnappet af en mand, der beskrives som kaukasisk. Politiet sagde, at kvinden, som er i 30’erne eller 40’erne, ikke kom til skade.

Efter at have interviewet kvinden afviste kriminalbetjente hendes påstand om at være blevet kidnappet, sagde politiet i Santa Ana. De sagde, at der var uoverensstemmelser i hendes påstand om falsk frihedsberøvelse. Hun er ikke anholdt, mens efterforskningen fortsætter.
Santa Ana-politiet undersøger, om offeret kendte den mand, som hun fejlagtigt påstod havde kidnappet hende. De ved stadig ikke, hvem der bandt hende og satte låsen på døren.
Flere mennesker, der bor i området, sagde, at der har været en stigning i hjemløsheden i samfundet. De har også set hjemløse bryde ind i ledige huse. Naboerne beder nu byen om at rive det pågældende hjem ned.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.