Som vi påpegede i går, er skilsmisse i modsætning til, hvad kritikerne af de nyligt separerede forældre Christina og Ant Anstead synes at tro, ikke automatisk en ulykkelig situation for de involverede børn. Faktisk siger en anden nylig skilt celeb, Kristin Cavallari, at hun er taknemmelig for, at hendes egne forældre blev skilt – og at hendes erfaring med deres brud i hendes barndom hjælper hende med at opdrage og være medforælder for sine egne børn med eksen Jay Cutler.

Cavallari fortalte People i denne uge, at hun i sidste ende er glad for, at hendes forældre gik fra hinanden, da hun var barn; børn har trods alt absolut ikke gavn af at have ulykkelige, konfliktfyldte forældre. “Jeg forstår, hvad de går igennem,” sagde Cavallari om sine egne børn under skilsmissen fra Cutler, “fordi jeg har været igennem det, og jeg kan tage det, jeg værdsatte fra begge mine forældre, eller de ting, der måske ikke passede mig, og jeg kan anvende det på mine børn. Jeg er faktisk taknemmelig nu, at jeg gik igennem alt det, og at mine forældre ikke stadig er sammen, for at være ærlig.”

Det er fantastisk, at Cavallari er i stand til at nærme sig bruddet og sin nye rejse til at blive samforælder fra et skilsmissebarns perspektiv. Rådgiver Denise Knowles har tidligere fortalt SheKnows, at for skilsmisseforældre er det vigtigt at have empati for børnenes perspektiv: “At forsøge at forstå børnenes behov vil få dem til at føle sig trygge og elskede i denne svære tid.”

Så hvordan kan forældre tage den forståelse til handling? “Forældre kan inddrage deres børn ved at give alderssvarende og relevante oplysninger om skilsmissen eller separationen og om, hvad det betyder for dem,” fortsætter Knowles.

Historien fortsætter

Jo Edwards fra den familieretlige organisation Resolution fortalte også til SheKnows, at “de fleste børn hellere vil have deres forældre skilt end at forblive i et ulykkeligt forhold. At blive udsat for konflikter og usikkerhed om fremtiden er det, der er mest skadeligt for børn, ikke selve skilsmissen.”

Og det lyder som om Cavallari er på nøjagtig samme side.

“Jeg synes bare, at alle fortjener at være lykkelige. Det er ikke værd at vågne op hver dag og være ulykkelig,” sagde hun til People i denne uge. “Jeg vil have, at mine børn skal se mig virkelig lykkelig, og jeg vil være den bedste mor, jeg kan være for dem. Og hvis ingen er glade, hvordan vil du så være en god forælder? Det kan man ikke være.”

Her er til at sætte vores familiers behov og sande lykke først – langt over enhver idealiseret, billedperfekt illusion af, hvordan det skal se ud.

Disse medsovende kendisforældre sætter deres familiers unikke behov (og hygge) i første række.

kendte mødre
kendte mødre

Lancering Galleri: Kylie Jenner & Flere berømtheder, der er Co-Parenting With an Ex & Getting it Right

Mere fra SheKnows

  • Kristin Cavallari indrømmer, at hendes skænderi med Kelly Henderson påvirkede hendes Jay Cutler skilsmisseplaner

Best of SheKnows

  • Chrissy Teigen & Flere kendis-mødre, der var ærlige om abort – fordi det betyder noget

  • Det bedste legetøj til 5-Year-Olds & Their Hungry Minds

  • Kaori, Dessert, Antarktis & Flere underlige &Mere underlige &vidunderlige babynavne til berømtheder

Abonner på SheKnows’ nyhedsbrev. Følg os på Facebook, Twitter og Instagram for at få de seneste nyheder.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.