Tyren Jupiter Tegn

Jupiter i Tyren tiltrækker held og lykke, når de følger deres natur, som er generøs og tålmodig. De er praktiske og kritiske, og de kan lide at springe ud i tingene med det samme og gøre tingene. De bryder sig ikke om risici, men sætter pris på den indsats, der ligger i hårdt arbejde. De klarer sig bedre, hvis de har retning og klare mål at stræbe efter. Resultaterne er det, der betyder noget for dem.

Taurus Jupiter er velbegrundet, og de nyder at være i naturen. Det fornyer dem. De er gode med børn og dyr. De er talentfulde kunstnerisk dygtige og kan skabe skønhed omkring sig. De elsker luksuriøse omgivelser og ønsker komfort i form af overflod og tryghed. De bruger alle deres sanser til at nyde livet. De har en stor humoristisk sans og nyder de fine ting i livet.

Syren Jupiter er stabil, og bruger som regel deres penge og ressourcer til gavn for andre såvel som dem selv. De kan være en smule stædige, men de har evnen til at se det store billede samt til at opbygge det imperium, de forestiller sig. De bryder sig ikke om at blive skubbet.

Jupiter i Tyren ved, hvordan man dyrker økonomisk sikkerhed. De er gode i forretninger og ved, hvornår de skal presse lykken lige nok for at tjene mere. Jo mere sikre de føler sig, jo mere heldige er de. De må lære ikke at overdrive, hvis de ønsker, at deres held skal holde ved dem. Faktisk skal de, når Jupiter i Tyren tiltrækker rigdom og succes, bruge den klogt og gavmildt, så de fortsætter med at tiltrække mere.

Jupiter i Tyren har en grøn tommelfinger, for mere end bare penge. Selv om de aldrig har boet på landet, er der noget pastoral over dem. Deres praktiske og jordnærhed får dem bare til at virke meget landlige … måske er landadel et godt billede. De er hjemmeboende mennesker, der sætter pris på at slå rødder, især hvis de føler, at jorden er rig nok til at støtte dem godt.

Retur fra Jupiter i Tyren tilbage til Jupiter Tegn

Og

Astrologiske Tegn – Hjem

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.