The Boob Backstory

Men først vil jeg virkelig tage dig med på min rejse for at komme til en tankegang, hvor jeg kunne overveje at ændre min krop – selv for bare en dag. Mine bluser har huller omkring halsudskæringen, mine badedragter har klumpede, “flydende” puder, og jeg er stadig berettiget til at bruge trænings-BH’er. Sexet har ikke været en følelse, som jeg har haft let ved at føle mig sexet. Faktisk var jeg ikke tryg ved at gå topløs foran en fyr, før jeg blev 22 år. Jeg er den ideelle lærebogskandidat til brystimplantater (noget jeg har drømt om siden gymnasiet). Men er jeg klar til den fysiske, følelsesmæssige og økonomiske forpligtelse, der følger med plastikkirurgi?

Så da jeg blev præsenteret for Manhattan plastikkirurg Dr. Norman Rowe og hans Instabreast-behandling, følte jeg mig taknemmelig for, at der kunne være en prøve-løsning på min livslange usikkerhed. Dr. Rowe havde identificeret et problem hos kvinder som mig selv: der var begrænsede muligheder for at se, hvordan vi ville se ud, hvis vi faktisk fik brystimplantater. Vi kunne bære en meget polstret bh eller kigge på et photoshoppet billede af os selv før operationen, men der var ingen måde at afprøve følelsen af større bryster på.

Dr. Rowes geniale plan begyndte med fyldstoffer til ansigtet. Han injicerede sine patienters ansigter med saltvand, så de kunne se, hvordan de ville se ud med fyldigere latterlinjer, læber og lignende. Og så gik det op for ham, at den samme strategi kunne fungere på kroppen. “Før vi foretager en operation på brystet, injicerer vi lokalbedøvelse med , og jeg tænkte altid ved mig selv, efter at jeg havde injiceret det: ‘Nå, det ser godt ud, jeg er færdig! Lad os gå hjem,” spøgte han. “Men da det ser så godt ud, indså jeg, at det ville være godt, hvis patienten var vågen og kunne få en idé om, hvad hun ønsker.” Således blev Instabreast født!

Kilde: Emily Orofino

Hvor meget koster de?

Behandlingerne koster 2.500 dollars for 24 timers bryster (det ender med at være lidt over 100 dollars i timen). Men en permanent brystforstørrelse på Manhattan løber omkring $10,000, så det er kun en brøkdel af prisen for at afprøve dem og forhåbentlig være sikker med din beslutning.

Dr. Rowe sagde, at omkring 75 procent af patienterne får egentlige brystimplantater efter at have oplevet Instabreast. “Jeg tror, at det omvendte er nok vigtigere,” påpegede Dr. Rowe. “25 procent af de patienter, som jeg udfører Instabreast på, ender med at sige ‘nej, brystimplantater er ikke noget for mig’. Disse patienter har måske ikke haft nogen anden mulighed for at finde ud af, at de ikke vil have implantater, end at de har fået foretaget plastikkirurgi.” Denne service er med til at mindske risikoen for, at køberne af brystoperationer får dårlig samvittighed.

Er det sikkert?

Jeg havde naturligvis en masse spørgsmål, før jeg gik under nålen. Er det sikkert at sprøjte saltvand frit ind i kroppen? “Saltvand findes naturligt i vores krop – langt størstedelen af vores blod består af natriumklorid,” forklarede Dr. Rowe. “Og din krop har rum, og brysterne er et meget stort rum.” På samme måde som et implantat ikke glider rundt i kroppen, forbliver saltvandsinjektionen på plads over den inframammære fold (hvor brysterne møder brystkassen) og over hver brystmuskel.

Hvor forsvinder brysterne efter 24 timer?

Men videre: Hvordan forlader saltvandsindsprøjtningen kroppen? Det viser sig, at når din krop har absorberet det fuldt ud, tisser du det bare ud. Du vil begynde at se dine bryster minimere sig omkring time 18, og nej, du vil ikke konstant løbe på toilettet – det er betydeligt mindre væske, end du skal drikke hver dag. Endelig, ville jeg få strækmærker? Dr. Rowe forsikrede mig om, at forbedringen ikke ville vare længe nok til at strække min hud permanent.

Med alle disse oplysninger i baghånden gik jeg en torsdag eftermiddag ind til Dr. Rowes praksis på Upper East Side bevæbnet med en lavt udskåret top, en lille smule angst og et mål om at få en C-kop.

“Er du her for at få en Instabreast?”, kvitterede receptionisten. “Jeg fik det lavet for et par uger siden – det var fantastisk!” Jeg følte mig allerede bedre. Da jeg først satte mig ned hos lægen, var jeg særlig rolig. Dr. Rowe havde en vidunderlig måde at være ved sengen på og førte en samtale, mens han tog mine målinger. Efter at han havde vurderet bredden på hvert bryst og afstanden mellem mine brystvorter, var jeg klar til at blive opereret. Han planlagde at fokusere på de øverste indre bryster for at give mig en kavalergang og ekstra fylde på siderne (sexede sidebryster!).

Billedkilde:

Proceduren

(Afsløring: Dette er den del, hvor let kvalme bør stoppe med at læse.) Området blev steriliseret, og han injicerede direkte over hver areola med lokalbedøvelse. Derefter tog han en stor sprøjte med en kanyle på – det er de der supertykke nåle, som man ser i reality-tv-programmer – fyldte den med saltvand og sprøjtede det langsomt ind i mit bryst på det tidligere injektionssted. I begyndelsen kunne jeg ikke mærke andet end at kanylen bevægede sig rundt (ingen smerte overhovedet!), men efterhånden som Dr. Rowe langsomt pressede saltvandet ind, begyndte det hele at føles rigtig, rigtig stramt. Det gjorde ikke ondt, men var bare meget mærkeligt. Forestil dig huden som en ballon, der bliver fyldt med luft (eller saltvand, alt efter hvad der er tilfældet), og forestil dig så, at du kan mærke det. Jeg følte mig lidt panisk, men lægen og sygeplejersken forsikrede mig om, at jeg klarede mig fint og forklarede, at angst var en almindelig bivirkning ved epinephrin, den lokalbedøvelse, de brugte. Mens Katy Perrys “Dark Horse” og Maroon 5’s “Animal” blev spillet i radioen, mindede jeg mig selv om, at jeg ikke kunne tøve, efter at blot ét bryst var blevet forstærket.

I slutningen af den 30 minutter lange procedure var mine mål gået fra 32-tommers brystbånd, 33-tommer midt på brystet til 32-tommers brystbånd, 35,5-tommer midt på brystet, hvilket Dr. Rowe erklærede for et “lille C”. Han havde sprøjtet 250 ccs saltvand ind i hvert bryst, hvilket svarede til en flaske vand fra Poland Spring. For at nå op på en ægte C-skål fortalte han mig, at han ville have været nødt til at tilføje yderligere 100 ccs i hvert bryst, men han holdt sig tilbage, fordi jeg blev urolig under behandlingen.

Kilde: Emily Orofino

Resultaterne

Disse billeder viser, hvordan mine bryster så ud efter saltvandsindsprøjtningen. (Kavalergang!) Da jeg endelig så mit Instabreast-behandlede bryst for første gang, var jeg forbløffet. Sygeplejersken satte et plaster på hvert injektionssted og gav mig derefter noget gaze, som hun foreslog, at jeg lagde i min bh for at opsuge eventuelle midlertidige lækager. I løbet af de næste par timer lækkede mit venstre bryst langsomt og støt en blanding af saltvand og blod, hvilket krævede, at jeg skiftede gaze hvert halve minut.

Jeg tog min daglige bh på igen og bemærkede, at de sædvanlige huller mellem mit bryst og koppen var fyldt ud. Da jeg gik ned ad Park Avenue, lod jeg min jakke klappe op med selvtillid. Til min (underlige) glæde blev jeg i undergrundsbanen betragtet – hey, det var aldrig sket før! Da jeg kom ind på kontoret, blev en af mine kolleger så chokeret over mit nye udseende, at hun spildte en vandflaske ud over hele sit tastatur. Alle flokkedes omkring mig og spurgte, hvordan de havde det, og hvordan min oplevelse var gået. Og så blev jeg efterladt alene for endelig at sætte pris på min egen krop. Jeg trak mine brysters øverste konturer med mine fingre i forundring og nød det nye lette spring, som de føltes, når jeg gik.

Reaktionerne

I slutningen af dagen efter at have skypet med mine forældre (som stadig var bekymrede for min kropslige sundhed efter behandlingen, men imponerede over resultatet), tog jeg ud for at få nogle drinks og var spændt på at tage mine “piger” med i byen.

Jeg slentrede ind i den svagt oplyste bar med mine bryster til fuld udfoldelse og lagde dem endda let på baren, som kvinder gør i film. Hverken bartenderne eller mine medspisende kolleger rystede et øje, på godt og ondt. (Hmph.) Da mine venner dukkede op, hilste de på mig med en blanding af rædsel, morskab og nysgerrighed. De har alle kendt mig i årevis og lagde straks mærke til forskellen. “Hvad har du gjort?!”, gispede en af dem. “Må jeg røre?” spurgte en anden veninde.

Men alle ventede egentlig på at se, hvad min kæreste syntes – og da han endelig kom ud fra arbejde og mødte os i baren, virkede han ambivalent, selv om jeg vidste, at han bare var diskret over for mine venner. “Har du det godt?” spurgte han forsigtigt. Jeg insisterede på, at det var jeg, og spurgte derefter, hvad han syntes om mine midlertidigt større bryster. “De er pæne,” sagde han forsigtigt, men mindede mig om, at han elsker mig, som jeg er.

Mens vi alle diskuterede mine nye bryster mere, mindede jeg mine venner om, at denne historie måske ville modtage hadefulde Facebook-kommentarer – ligesom mit sidste kropsmodifikationsoplæg, hvor jeg “Kylie Jenner-ede” mine læber. “Hvis du får uhøflige kommentarer, er det latterligt,” sagde min veninde. “Det her har været så positivt for dit selvværd.” Og han havde ret. Jeg havde ikke følt mig så optimistisk i evigheder. Folk ved, at jeg er en social person med en højlydt latter, men jeg kunne ikke huske, hvornår jeg sidst havde følt mig så glad eller fniset så meget. Men jeg følte mig også som Askepot – og jeg vidste, at tiden var ved at løbe ud! Og det var der, at ømheden begyndte at sætte ind.

Kilde: Emily Orofino

Efter at have forladt mine venner for natten (med en masse Arrested Development-citater), tog jeg tilbage til min kærestes lejlighed. Han kiggede på mit bryst med bekymring og derefter ud fra et videnskabeligt synspunkt – men ikke specielt seksuelt. Han sagde senere: “Jeg følte, at jeg ikke kunne nyde dem så meget, fordi det var smertefuldt for dig, og nålens indgangssted så ud, som om det gjorde ondt.” Han kom med flere udtalelser, da han blev presset yderligere. “Jeg kan godt lide dine bryster, som de er,” insisterede han, “men hvis de virkelig gør dig glad, så ville jeg foretrække implantaterne.” (Han er en god kæreste.)

Ved udgangen af den følgende dag var mine bryster tilbage til det normale, bortset fra en lille ømhed. Jeg vil indrømme, at jeg var virkelig ked af at se dem forsvinde. Jeg ville ønske, at de havde holdt længere, så jeg kunne se, hvordan det var. (Spoiler! Dr. Rowe arbejder i øjeblikket på en procedure, der vil vare tre til fire uger, perfekt til dem, der bliver gift og tager på bryllupsrejse). Men hvad jeg lærte af oplevelsen er, at jeg er meget, meget interesseret i brystimplantater – og hvis jeg skulle få dem, ville jeg ønske større bryster end den størrelse, jeg prøvede til denne historie. “Den mest almindelige klage, som jeg hører mest fra patienter efter operationen, er “Jeg skulle have valgt større”,” siger Dr. Rowe.

Dette eksperiment lærte mig en stor lektion i at styre forventninger. For eksempel, da jeg tabte en betydelig mængde vægt for flere år siden, så jeg ikke bare på magisk vis ud som en løbebane-model – det var stadig mig, bare slankere. Det samme gælder tilsyneladende for bryster; bare fordi bryster ser ud på en bestemt måde på en berømthed eller på en veninde, betyder det ikke, at de ville se sådan ud på mig. Alligevel elskede jeg mine 24-timers implantater, og Instabreast gjorde det meget klart for mig, at en større bh-kop ville bringe mig en masse lykke. Jeg forstår vigtigheden af selvaccept, men kom nu, damer (og herrer), er det ikke lettere sagt end gjort? Hvis en livslang utilfredshed kunne ordnes med en enkelt operation, ville du så ikke også være fristet? Det handler ikke om opmærksomheden – som jeg er sikker på, at mange tror, er en drivkraft for forstørrelse. Jeg vil indrømme, at jeg nød de ekstra blikke her og der, da jeg havde en fyldigere barm, men ærligt talt var den bedste “bivirkning” af alle at se mig selv i spejlet med en nyvunden selvtillid og kropsværdsættelse.

Billedkilde:

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.