Det primære mål for vores kontor er at give patienterne en koordineret og personlig sundhedspleje af højeste kvalitet. Vores team af primære læger arbejder sammen med andre højtuddannede medicinske fagfolk for at styre plejen af vores patienter bedst muligt. På denne måde får vores patienter lægehjælp og konsultationer for en række primære sundhedstjenester af fagfolk, som de har tillid til, på et enkelt sted. Desuden arbejder vi tæt sammen med sundhedsplejersker andre steder for at arrangere den nødvendige pleje og følge op for at sikre, at vores patienter får den rette behandling. Vi tilbyder også besøg samme dag og/eller næste dag for etablerede patienter. Som primær sundhedsudbyder og koordinator er det vores teams mål at holde vores patienter raske. De forebyggende/velfærdsplejeydelser, vi tilbyder, er afgørende for forebyggelse af sygdom eller skade. Denne pleje omfatter vaccinationer, årlige lægeundersøgelser og screeningstest for at opdage sygdomme tidligt. Vores patienters velbefindende er vores højeste prioritet.

Lægerne fra Northwell Health Physician Partners tager sig af dig på dette sted ved hjælp af Northwell Healths førende ressourcer og forskning. Vores omfattende tjenester og medfølende pleje har givet os tillid fra patienter, deres familier og henvisende læger.
Selv om vi accepterer de fleste forsikringer, skal du bekræfte, at din forsikringsplan accepteres her, når du planlægger din aftale med en af vores læger.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.