Honda Odyssey anses for at være en pålidelig og god familiebil. Det er en, som bilisterne har en tendens til at holde på i årevis. Men det er ikke alle modelår, der passer til regningen. Ifølge USNews lå Odyssey i 2020 tæt på toppen af klassen af minibusser og opnåede en førsteplads på deres hjemmeside.

Men hvis du er på markedet for en brugt Odyssey, er der især to årgange, som du slet ikke bør overveje. Modelåret 2005 gav anledning til flest klager, men det blev ikke anset for at være det værste modelår. Den titel tilhører modelåret 2002. Læs videre for at få at vide, hvorfor disse årgange er nogle, du ikke bør køre, selv om nogen betalte dig for det.

Honda Odyssey med flest klager

Hvad gør 2005 Odyssey til det år, der har flest klager? Ifølge CarComplaints.com lå den med 338 klager i alt foran henholdsvis 2006 (292), 2007 (272), 2002 (265) og 2003 (249). I 2005 var der en bredere vifte af problemer, men den største klage havde at gøre med problemer med karrosseri og maling. Der var 75 klager vedrørende dette område.

Da det ikke påvirker sikkerheden ved din kørsel, giver det mening, at dette modelår kun blev opført som en “clunker”, der skulle undgås, og ikke fik en meget værre beskrivelse. Andre klager drejede sig om problemer med styretøj (53), motorproblemer (48), problemer med klimaanlæg og varmeanlæg (41) og problemer med gearkassen (34). Listen bestod af flere punkter samlet set, men de var lige så alvorlige som nogle af de klager, som det dårligst rangerede modelår oplevede.

De værste-rangeret Honda Odyssey

Vis dette opslag på Instagram

Tilføj dette til din ønskeliste. #HondaOdyssey

Et opslag delt af Honda (@honda) den 24. dec 2019 kl. 9:00 PST

Titlen om det dårligst rangerede modelår tilhører faktisk Honda Odyssey fra 2002. Husk, at det var det 4. mest beklagede modelår, men det tog alligevel titlen som det dårligst rangerede.

Det skyldes, at faktorer som højere reparationsomkostninger, flere problemer ved lavere kilometertal og problemernes alvor gjorde det umuligt at ignorere 2002 Odyssey som den model, man bliver advaret om at undgå som pesten. Det er også værd at bemærke, at ud af de 265 klager vedrørte 221 klager gearkassen, og 118 af disse var fuldstændige transmissionssvigt.

Det er et ret skræmmende problem at have, især mens man kører ned ad vejen. En forbruger havde et totalt svigt ved 61.000 miles, hvilket er langt under det gennemsnit på 97.900 miles, som andre så deres transmissionsproblemer dukke op. De typiske reparationsomkostninger var omkring 3.400 dollars, og rapporten hævdede, at hele 2. generations Odyssey, som består af modelårene 1999-2004, bare var “ét kæmpe transmissionsproblem, der venter på at ske”.”

Honda Odyssey er blevet bedre

Vis dette opslag på Instagram

Nyd efterårets skønhed fra komforten i den rummelige #HondaOdyssey.

Et opslag delt af Honda (@honda) den 24. nov. 2019 kl. 9:24 PST

Odyssey’en er heldigvis blevet bedre. Faktisk har der siden 2015 aldrig været mere end 59 klager i et givet år. I 2017 var der kun én klage. Men tilbage til 2020 Odyssey og hvad U.S. News havde at sige om den.

Den var finalist i deres kategori “2020 Best Minivans for the Money” og byder på en sofistikeret kabine, rigelig plads og enestående ydeevne. Som en del af 2018-redesignet fortsætter 2020-modellen med at tilbyde bilisterne fantastiske funktioner til en rimelig pris.

Standardfunktioner omfatter en 5-tommers skærm, et stereoanlæg med 7 højttalere, Bluetooth og to USB-porte. Andre funktioner, der er standard, omfatter et bakkamera med flere vinkler, plads til syv personer, spildresistent stof, start med trykknap og et otte-vejs eljusterbart førersæde.

Den tilbyder også en EPA-estimeret 19 mpg bykørsel og 28 mpg motorvejskørsel og er vurderet til 5/5 stjerner for generel sikkerhed af National Highway Traffic Safety Administration.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.