Educational Alliance har tjent Lower Manhattan siden 1889. Oprindeligt var det et bosætningshus for østeuropæiske jøder, der immigrerede til New York City, og historien om Lower East Side og Educational Alliances historie er dybt sammenflettet.

Ud over grundlæggende klasser og programmer om, hvordan man bliver en god amerikaner, tilbød vores flagskibsbygning på 197 East Broadway et kreativt udløb via Educational Alliance Art School, rekreativt pusterum i Rooftop Garden (der betjente 10.000 mennesker om dagen i sommeren 1903), kulturelle programmer i teatret (Eddie Cantor fik sin scenedebut her i 1905) og andre flugtmuligheder fra det trange lejlighedsliv.

I 1940’erne, da befolkningen i Lower East Side ændrede sig, ændrede Educational Alliance sig også. Vi skiftede fra at være frivilligt drevet og indførte sociale serviceprogrammer, der blev overvåget af uddannede fagfolk. Vi var en af de første organisationer, der tilbød Head Start til småbørnsundervisning, og vi tog for nylig fat på behovene hos den aldrende befolkning i kvarteret ved at hjælpe med at etablere et af de første Naturally Occurring Retirement Communities.

Vores historie er en historie, hvor vi har omfavnet alle de nyankomne til Lower East Side, samtidig med at vi stadig opretholder særlige bånd til vores jødiske arv. Ud over vores oprindelige bygning, som nu huser Manny Cantor Center, driver Educational Alliance tre andre fritstående samfundscentre – 14th Street Y, Center for Recovery and Wellness og Sirovich Center for Balanced Living – samt et netværk af samfundsskoler.

VIS EN TIMELINJE OVER VORES HISTORIE >

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.