Eric Villency
Eric Villency
Celebreret navn: Eric Villency
Rigtigt navn/Fuldt navn: Eric Villency
Gebarn: Mand
Alder: 45 år gammel
Fødselsdato: 10. juni 1975
Fødselssted:
Fødested: New York, New York, Amerikas Forenede Stater
Nationalitet: Amerikansk
Højde: 1.75 m
Vægt: 78 kg
Seksuel orientering: Højstående
Forholdsstatus: Skilt
Kone/ægtefælle (navn): Caroline Fare (m. 2013-2017), Kimberly Guilfoyle (m. 2006-2009)
Børn/børn (søn og datter): Ja (Ronan Anthony Villency)
Dating/kæreste (navn): N/A
Er Eric Villency bøsse?: Nej
Fag: Erhverv: Erhvervsmand
Løn: N/A
Nettoformue i 2021: 130 millioner dollars
Sidst opdateret:
Sidst opdateret: Marts 2021

Eric Villency er en velkendt forretningsmand fra USA, der er administrerende direktør for Villency Design Group, et interiør- og produktdesignfirma. Han har optrådt i Today Show og diskuteret en bred vifte af emner fra mode til de nyeste trends. Han er også den administrerende producent og vært for dokumentarfilmen INSEAM, der fortæller om nye modedesignere.

Måske kender du Eric Villency meget godt, men ved du, hvor gammel og høj han er, og hvad er hans nettoformue i 2021? Hvis du ikke ved det, har vi udarbejdet denne artikel om detaljer om Eric Villency’s korte biografi-wiki, karriere, professionelt liv, personligt liv, dagens nettoformue, alder, højde, vægt og flere fakta. Nå, hvis du er klar, så lad os begynde.

Første liv &Biografi

Eric Villency blev født den 10. juni 1975 i New York City, New York, USA, til sine forældre Rowann og Robert Villency. Hans far er en blandet mediekunstner, mens hans mor er formand for Maurice Villency. Han afsluttede sin uddannelse fra University of Wisconsin.

Hans bedstefar, Maurice Villency, grundlagde et møbelfirma i New York i 1932, som senere blev til Villency Design Group.

Personligt liv

Villency blev gift med Kimberly Guilfoyle, som er tidligere vicestatsadvokat i San Francisco og medvært på The Five på Fox News i 2006. Sammen er de forældre til en søn ved navn Ronan Anthony. Parret blev skilt i 2009.

I 2013 blev han gift med den svenske designer Caroline Fare i West Palm Beach. De blev separeret i 2017.

Alder, højde og vægt

Eric Villency er født den 10. juni 1975 og er 45 år gammel på dags dato den 25. marts 2021. Hans højde er 1,75 m høj, og hans vægt er 78 kg.

Karriere

Eric Villency blev administrerende direktør for sit familiefirma, Villency Design Group, i 1998. Et par år senere stod han for lanceringen af Maurice Villency-flagskibsbutikken på Manhattan og også for brandets første kollektion af boligtilbehør. I 2006 etablerede Villency “Villency Atelier”, et high-end værksted dedikeret til specialfremstillet design og fremstilling for professionelle designere.

Villency var gæsteforelæser på Savannah College of Art & Design. I 2008 lancerede han Villency Contract, en business-to-business service, hvor han har fremmet en række designprojekter som f.eks. loungen på Club-niveau på Citifield, Delta Air Lines Miami Crown Lounge, Rudy Giuliani Urgent Care Unit på St. Vincent’s Hospital, Bryant Park Hotel, de private boliger på Plaza og kontoret for Kathy Lee Gifford.

Villency har designet Peloton indendørscyklen, SoulCycle, som er en indendørs fitnesscykel, og har også arbejdet meget inden for boutique fitness. Han har også optrådt i Today Show for at diskutere en lang række emner, lige fra designtrends til mode og familieproblemer. Blandt de andre tv-shows, som Villency har optrådt i, kan nævnes Good Morning America, The Tyra Banks Show, HGTV, Travel Channel og TBS. Han var vært for showet Fine Living Channel’s iDesign.

Han er også medvirkende skribent for forskellige publikationer som Huffington Post, The New York Times, Details, Best Life, Women’s Health og Departures. Villency er en tidligere model og har forbindelser til modeverdenen. Han lancerede Villency Emerging Fashion Fund for at etablere partnerskaber med modedesignere som Proenza Schouler, Ruffian, Derek Lam, Erin Featherston m.fl.

I 2009 designede Villency Mercedes-Benz Star Lounge under modeugen i New York. Han har også skabt modebrandet Restoration of the Monarchy, som er en denimlinje til mænd og kvinder. Han hyrede Julia Restoin Roitfeld som ansigt for deres markedsføringskampagne. Instruktøren for hans reklamekampagne er Purple Magazines chefredaktør, Olivier Zham.

Præmier &Resultater

Eric Villency har vundet adskillige priser og anerkendelse i sin glorværdige karriere. Han blev udnævnt til “The Wizard of Wellness” af Well + Good og af Inc Magazine som en af de mest indflydelsesrige designere at holde øje med. I 2001 blev Villency tildelt FIT’s “All-Star Salute”-pris, der anerkender ledere inden for design og mode. Han er modtager af IFDA’s “Design Industry”-pris i 2007.

Nettoformue &Løn til Eric Villency i 2021

Eric Villency Nettoformue
Eric Villency Nettoformue

I marts 2021 har Eric Villency en anslået nettoformue på mere end 130 millioner dollars. Han har skabt denne enorme formue gennem sin succesfulde familievirksomhed og som administrerende direktør for Villency Design Group.

Han har arbejdet med nogle af de store mærker og virksomheder, herunder Mercedes-Benz, Bryant Park Hotel, Delta Air Lines og mange flere. Han har også investeret i mange små virksomheder og nystartede virksomheder.

Villency har også været en tilbagevendende gæst i tv-shows som Today Show, Good Morning America, TBS, HGTV og mange flere.

Eric Villency er en af de mest anerkendte forretningsmænd i verden. Selv om han er fra en indflydelsesrig familie, har han arbejdet hårdt for at skabe sig et navn.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.