Dentale finérs er skaller lavet af porcelæn eller kompositmateriale, der er bundet til den forreste overflade af dine tænder. De er med til at forbedre dine tænders udseende og give dig et perfekt udseende smil. Finérs kan behandle mange tandproblemer som f.eks. flækkede tænder, ødelagte eller misfarvede tænder. Desuden bruger tandlæger dem også til at håndtere skæve tænder og fjerne huller mellem dem. Der findes to hoved- og almindelige typer finérs, som er som følger:

Kompositfinérs

Disse er lavet af kompositharpiks og påføres direkte på dine tænder. De giver de samme fordele som porcelæn med hensyn til behandling. Deres største fordel er prisen. I gennemsnit koster de kun halvt så meget som porcelæn. En anden fordel er, at de kan påføres på et enkelt besøg. På den anden side kræver en porcelænsfinér to aftaler, en for at forberede tanden og tage et aftryk til finéren og den anden for at passe finéren.

Porcelænsfinér

Fremstillet af keramik af høj kvalitet, der kan matche farven på dine omgivende tænder og give dig et meget naturligt udseende. De kan fange det naturlige lys ligesom dine naturlige tænder gør det. Porcelænsfacader bevarer størstedelen af dine naturlige tænders struktur, samtidig med at de giver en langvarig forbedring af dit smil. Der er én ting, som kompositfacader ikke kan konkurrere med, nemlig styrken af porcelænsfacader. Porcelæn er meget mere holdbart end kompositmateriale, og en velholdt porcelænsfiner kan holde i op til ti til femten år. Hvorimod kompositmateriale i gennemsnit kun holder op til kun syv år.

Både typer af finérs har fordele og ulemper i forhold til hinanden, hvilket gør det svært at vælge mellem de to. Ring til Brookshire Smile Dental på 281-934-1010, så vores tandlæger kan hjælpe dig med at træffe et valg i overensstemmelse med dine og budgettets tandplejemål.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.