Toyota Tacoma er en af de elskede biler, som ingen ønsker at skille sig af med. Uanset om du kører gennem byens gader om natten eller tackler dybt mudder, så kan Tacoma klare det hele. Desværre har selv Tacoma’en sine problemer.

I henhold til RepairPal er der et par reparationer, som kræver, at du skal ud med de store penge. Her er de tre største problemer, og hvor meget du kan forvente at skulle bruge for at få din Tacoma tilbage på vejen.

Toyota Tacoma tilbagekaldelse for problemer med det nederste kugleled

Det mest rapporterede problem med Tacoma er, at det nederste kugleled har for tidlig slitage. Dette skyldes en forkert efterbehandling i produktionen. 13 modelårgange var berørt af dette problem, fra 1995 og frem til 2007.

Toyota udsendte en tilbagekaldelse for at løse dette problem. Fangsten er dog, at den kun gælder for modellerne fra 2001-2004. Hvorfor kun fire modelårgange blev omfattet af tilbagekaldelsen, når det har været et problem i 13 år i træk, er uklart. Det ville være fornuftigt at inkludere alle Tacoma’er, der er berørt af dette problem, især da det er et fremstillingsproblem, men bilproducenter giver sjældent mening.

I henhold til NHTSA

“Under fremstillingsprocessen er der en mulighed for, at overfladen af kugledelen af det forreste ophængskugleled i dit køretøj kan være blevet ridset. I denne tilstand kan det nederste kugleled til forreste affjedring i dit køretøj opleve overdreven slitage og løshed, hvilket medfører øget styrekraft, nedsat selvcentrering af køretøjet og støj i forhjulet.”

Dette kan føre til, at det nederste kugleled løsner sig, hvilket resulterer i tab af kontrol. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvor meget det vil koste at reparere, skal du regne med mellem 227 og 465 dollars. Du bliver nødt til at udskifte ophængskugleleddet eller få foretaget en justering af hjulene.

Nogle bilister rapporterede, at forhandleren oplyste dem om reparationsomkostninger på over 1.000 dollars, så vær ikke bange for at shoppe rundt efter en billigere pris. Husk også, at mange forbrugere rapporterer, at de har måttet udskifte deres kugleled flere gange. Dette er ikke en af de reparationer, som du tager dig af, og så er du færdig. Du kan stå over for det i mange år fremover.

Automatisk transmission

3. generation af Tacoma’er har transmissionsproblemer. Beware !!!!

– Toyota Tacoma Problems (@CHoward7473434136) February 7, 2018

Gearbejdstransmissionen er en af de reparationer, som ingen ønsker at beskæftige sig med, fordi det sjældent er en simpel reparation. Selv hvis det er det, kan det mange gange koste mere, end du ønsker at punge ud. Heldigvis er dette et problem, der ikke kræver en komplet overhaling af din Tacoma’s gearkasse.

Problemet med Tacoma’s gearkasse er, at den ikke skifter korrekt. Dette viser sig normalt ved en højere kilometerstand på 125.000-150.000 miles. RepairPal rapporterer, at det skyldes gashåndtagssensoren.

Den skal justeres, så den kan fungere korrekt. Det andet problem er, at skifte solenoiden skal udskiftes. Over 20 modelår er berørt, startende i 1995 og fortsættende hele vejen til 2015. Der var ikke noget bud på, hvor meget reparationen vil koste.

Gule linser til forreste parkeringslys er knækket

Dette virker måske ikke som en så stor sag, men det er det. Problemet er nemt nok at løse. Det eneste, du skal gøre, er at få lygterne udskiftet, og det kan din lokale Toyota-forhandler gøre. Problemet opstår, når du får regningen. Så hvor meget kan du se frem til? Ifølge nogle forbrugere over 1.000 dollars.

RepairPal har et andet skøn, og vi taler ikke om nogle få kroner. Det rimelige prisoverslag er 88-111 dollars. Det er en enorm prisforskel, hvilket får en til at undre sig over, hvad Toyota gør med alle de ekstra penge. Der er syv modelårgange, der er berørt. 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 og 2013. Hvis din Tacoma er en af de lastbiler, der er berørt af dette, så prøv at give din lokale mekaniker en chance, før du skynder dig hen til forhandleren.

Overordnet set er Tacoma en fantastisk lastbil, og disse problemer bør ikke få dig til at strege denne lastbil fra din liste. Du skal bare være opmærksom på problemerne, så du ved, hvad du skal kigge efter, når du tager til en prøvetur eller inspektion.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.