Hvem er Cassidy Hubbart (ESPN)? Wiki Bio

Cassidy Hubbart blev født i Evanston, Illinois USA, den 19 september 1984 – hendes stjernetegn er Jomfruen, og hun har amerikansk nationalitet. Cassidy er et tv-anker, bedst kendt for sit job på ESPN – hun er i øjeblikket anker på to af deres shows med titlerne “SportsCenter” og “College Football Live”.

Det er blot en simpel påmindelse om, at artiklen er oprettet og ejes kun af biographypedia.org. Artiklen kan ikke genpubliceres på andre sider eller dokumenter. Copyright er beskyttet af DMCA. Alle fundne kopier vil blive rapporteret.
Original source: https://biographypedia.org/cassidy-hubbarths-espn-biography-husband-baby-salary/

Første liv og uddannelse

Cassidy voksede op i Evanston hos sine forældre Gerry og Emmeline, og hun har to ældre søskende – hendes mor er fra Filippinerne, mens hendes far er af irsk og tysk afstamning.

Hun gik på Evanston Township High School, hvor hun var fysisk meget aktiv, da hun deltog i tre sportsgrene i alle fire år, herunder ved ETHS State Championship med gymnasiets fodboldhold i 2002. Efter indskrivningen indskrev hun sig på University of Illinois, inden hun skiftede til Northwestern University’s Medill School of Journalism, hvorfra hun blev færdiguddannet med en bachelor of Science i journalistik i 2007.

Karriere som reporter

Cassidy indledte sin karriere som reporter kort efter at have opnået sin eksamen, da hun begyndte at arbejde for Big Ten Network – hun var deres vært og reporter, før hun skiftede til Fox Sports South, og mens hun var der, vandt hun en Southeast Emmy Award for Interactivity. Hun begyndte snart at arbejde som trafikreporter for Navteq, og derfra flyttede hun til WMAQ NBC5 Network, hvor hun arbejdede som producer – hun arbejdede samtidig som produktionsassistent og vært for Intersport.

Hun kom til ESPN Network i sommeren 2010 og blev deres studieanker samt vært for college football – hun dækkede også National Basketball Association (NBA) og college basketball for ESPN3. Hun kunne også ses som vært for flere andre ESPN3-shows, såsom “Georgia Pro Day” og “Madden Bowl” blandt andet. Det tog hende tre år hos ESPN at blive deres fuldtidsanker, og hun fortsatte med at være vært for en række af deres shows såsom “SportsCenter”, “The NBA Today” og “Numbers Never Lie” blandt andre.

Kærlighedsliv og mand

Cassidy har ikke afsløret meget om sit privatliv med offentligheden, men i 2015 blev hun tiltalt af en meget uhøflig mand på Twitter, og som svar på det, han sagde, oplyste Cassidy, at hun var gift – det ser ud til, at hendes bryllup fandt sted i 2014 med kun de to’s familier til stede. Cassidy har været hemmelighedsfuld med hensyn til sin mand og har ikke engang delt hans navn med offentligheden – hun fødte deres datter i sommeren 2018.

Cassidy Hubbarth

Cassidy datede sin college-kæreste fra 2002 til 2005, men de gik fra hinanden før eksamen på grund af, hvad der ser ud til at være utroskab fra hendes kærestes side.

Hobbies og andre interesser

Cassidy har været en sportsfanatiker siden hun blev indskrevet i high school, mens hendes yndlingssport altid har været basketball – hun er en stor fan og tilhænger af det professionelle basketballhold Chicago Bulls, der konkurrerer i NBA, og hun kan ofte ses til deres kampe med sine venner og kolleger.

Selv om hun ikke længere dyrker sport, går hun ofte i fitnesscenter og fører en sund livsstil – hun følger en sund kost, og hendes yndlingsretter er kartoffelmos og fisk. Cassidy er meget glad for at rejse og har været i mange stater i USA, mens hendes favorit er Alaska, mest fordi hun kan lide naturen.Hun er også en dyreelsker og har en kæledyrshund, som i øjeblikket bor sammen med hende, hendes mand og deres datter i deres hjem i Californien, Los Angeles.

Udseende og nettoformue

Cassidy er 35 år gammel. Hun har langt blondt hår, men som hun farver brunt, og blå øjne.

Hun er 1,72 m høj, vejer omkring 58 kg, og hendes livsstatistik er 35-24-36. Hun bærer sko i størrelse otte. Hendes nettoformue er over 1 million dollars i slutningen af 2019.

ESPN Network

Entertainment and Sports Programming Network (ESPN) er en amerikansk grundlæggende kabelsportskanal, som er ejet af ESPN Inc. et datterselskab af Hearst Communications og The Walt Disney Company. Den blev lanceret i 1979 af far og søn Bill og Scott Rasmussen og Ed Egan.

Nettets hovedfaciliteter findes i Bristol, Connecticut, mens de også opererer fra andre storbyer som Miami, Charlotte og New York City. Siden 5. marts 2018 har formanden for ESPN været James Pitaro, mens den tidligere formand var John Skipper, som trådte tilbage den 18. december 2017. ESPN er blandt de mest succesfulde sportsnetværk i verden, men der har også været en del kontroverser omkring deres dækning samt med nogle af deres medarbejdere, især analytikere og tv-værter. Omkring 86 millioner tv-husstande i USA har i øjeblikket adgang til ESPN, mens kanalen også kan ses i 200 andre lande, herunder i Europa og Australien.

To forfattere James Andrew Miller og Tom Shales skrev og udgav i 2011 en faglitterær bog med titlen “Those Guy Have All the Fun”, som fortæller om ESPN Network’s historie.

ESPN bliver ofte kritiseret for at være for fokuseret på mænds college- og professionelle sport, mens der mangler dækning af kvindesport og ekstremsport – det beskyldes også for ikke at fokusere nok på ishockey og fodbold. Den 8. oktober 2019 efter et tweet fra Houston Rockets’ general manager Daryl Morey, hvori han støttede demonstranterne i Hongkong, modtog ESPN-ansatte et internt memo, hvori de blev instrueret om at undgå politiske diskussioner relateret til Kina og Hongkong.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.