Hvis du er færdig med din julebagning eller tror, at din liste er komplet, så tænk dig om igen. Disse bløde ingefærkager med hvide chokoladestykker er et MUST at lave. Jeg har svært ved at vælge en yndlingsferiekage, men hvis jeg skulle vælge, ville disse måske være min nummer et. Shhh, sig det ikke til de andre cookies, jeg vil ikke såre deres følelser:)

Denne cookie opskrift kommer fra min gode veninde og mode diva, Kyong. Hun ejer en af mine yndlings tøjbutikker i Salt Lake City, Koo De Ker. Hun har en fantastisk stil og en fantastisk smag i mad. Denne pige kan både lave mad og bage. Da jeg organiserede Utah Food Bloggers Bake Sale, meldte hun sig generøst frivilligt til at donere kager. Hun lavede disse bløde ingefærkager med hvide chokoladestykker. Selvfølgelig pakkede hun småkagerne i søde små poser med lysegule bånd. Jeg vidste, at de ville sælge som varme kager (og det gjorde de), så jeg købte en pose og lagde den til side til senere. Den aften åbnede jeg min pose og smagte på småkagerne. Swoon! Jeg var forelsket.

Disse ingefærkager er de BEDSTE ingefærkager, jeg nogensinde har smagt. Det siger en hel del, for jeg elsker min opskrift på ingefærkager. Jeg vil dog indrømme, at disse er bedre. Jeg elsker, at de er bløde, en smule tyggeagtige, stærkt krydret og med hvide chokoladestykker. Støv af sukker på ydersiden gør også disse cookies meget smukke.

Jeg blev først introduceret til disse specielle cookies i foråret, og jeg har ventet måneder og måneder på at lave dem til ferien. De er den perfekte feriekage. Jeg anbefaler på det kraftigste, at du forvarmer din ovn og bager et parti af disse bløde gingersnap cookies i dag. De vil få dit hus til at dufte fantastisk og vil blive en af dine yndlingsferiekager. Jeg ved, at de er permanent på min julebageliste.

Julekager

Soft Gingersnap Cookies med hvide chokoladestykker

4.34 af 3 stemmer

Tilberedningstid 10 min

Ingredienser

 • 1 kop usaltet smør ved stuetemperatur
 • 1 kop granuleret sukker
 • 1/2 kop melasse
 • 2 spiseskefulde raps
 • olie
 • 1 tsk vaniljeekstrakt
 • 2 1/4 tsk bagepulver
 • 1 tsk salt
 • 1 1/4 tsk kanel
 • 1 1/4 tsk stødte nelliker
 • 1 tsk stødt ingefær
 • 2 store æg
 • 3 1/2 kopper alle-purpose flour
 • 1 1/2 kop hvide chokoladestykker
 • 1 kop granuleret sukker-til belægning af kagedejskugler

Instruktioner

 • 1. Forvarm ovnen til Forvarm ovnen til 350°F. Beklæd to store bageplader med pergamentpapir eller med en silikonebagemåtte. Sæt til side.
 • 2. Creme smør og sukker sammen i skålen på en standmixer, indtil det er glat og cremet.
 • 3. Pisk melasse, rapsolie, vanilje, bagepulver, salt og krydderier i. Bland, indtil det er godt blandet.
 • 4. Tilsæt æggene, et ad gangen, og pisk, indtil det er glat. Tilsæt langsomt melet. Rør dernæst de hvide chokoladestykker i.
 • 5. Skovl dejen til kugler, og rul den i granuleret sukker. Læg dem på beklædte bageplader med ca. 5 cm mellemrum. Bages i 10 minutter, småkagerne vil stadig være bløde. Tag dem ud af ovnen, og lad småkagerne køle af på bagepladen i fem minutter. Overfør dem til en rist og afkøl dem helt.

Har du prøvet denne opskrift?

Lad en kommentar nedenfor og del et billede på Instagram. Tag @twopeasandpod og hashtag det med #twopeasandtheirpod

Hvis du kan lide disse bløde ingefærkager, kan du måske også lide:

Ultimate Ginger Cookies fra Brown Eyed Baker
Double Chocolate and Ginger Hazelnut Cookies fra Cookin’ Canuck
Gingerbread Cookies fra Bake at 350

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.