Fakta om Brittanya Razavi

Fuldt navn:

Brittany Razavi

Fødselsdato:

Brittany Razavi

Fødestedato:

7. juli 1985

Alder:

7. juli 1985

35 år

Køn:

35 år

:

Kvinde

Fag:

Kvinde

Fag:

Social Media Star, Skuespillerinde

Land:

Social Media Star, Skuespillerinde

Land:

USA

Horoskop:

Kræft

Højde:

Kræft

Højde:

5 fod 3 tommer (1.60m)

Mand

Lucky Moe Razavi

Dating

Nej

Gift

Ja

Nettoformue

3 millioner dollars

Løn

67 dollars,000 om året (ca.)

Øjenfarve

brun

Hårfarve

rød

Kropsstørrelse

Fødselssted

Oxnard, Californien

Status

Gift

Nationalitet

Amerikansk

Ethnicitet

Engelsk

Religion

Ukendt

Uddannelse

Ukendt

Far

Ukendt

Mor

Ukendt

Søskende

Børn

Cash King og Legend King

Facebook

Brittany Razavi Facebook

Twitter

Brittany Razavi Twitter

Instagram

Brittany Razavi Instagram

Vis mere / Vis mindre Fakta om Brittany Razavi

Brittanya Razavi Kæreste

Brittanya er en gift kvinde. Hun blev gift med Lucky Moe Razavi. Endvidere har hun også ændret sit efternavn fra O-Campo til Razavi efter ægteskabet. I 2015 gik der også rygter om deres separation. Men de rygter var bare falske. Parret er også velsignet med to sønner. Deres ældste søn Cash King blev født i 2011. Mens deres yngre søn Legend King blev født i 2015.

Brittany med sine to sønner. P.C- Instagram

De lever et lykkeligt ægteskabsliv i Los Angeles, Californien. Som i mellemtiden er der ingen rygter om deres separation. Tidligere var hun i et forhold med Nico Vaquez. Men forholdet varede ikke længe, og de gik fra hinanden.

Brittanya Razavi Net Worth

I 2009 stemplede hun præstation i de konventionelle medier. Mens hun var desuden klar til at gøre en stor optræden i VH1 unscripted tv-show Rock of Love Bus og Charm School. Der forsøgte hun at samle venskab med Bret Michaels, frontmand af bandet Poison, og I Love Money. Fra det tidspunkt har hun ligeledes hentet en stor opmærksomhed, som hun udnyttede, på den mest ideelle måde, man kan forestille sig. I lyset af hendes forførende udseende og optrædener på tv.

Brittanya modeler for sin online butik. P.C- Instagram

Brittanya har ligeledes accepteret disse åbne døre for at opbygge sin helt egen forretning. Derudover fremmer hun ligeledes resultaterne af anerkendte mærker på hendes webbaserede sociale netværk. Endvidere har hun en jordforretning. Også hun er medindehaver af en online butik på 187 Avenue, hvor hun sælger sine merchandise og udsmykninger. Desuden har hun medkomponeret en bog med titlen Millionaire Self Talk. Hun hævder et websted, hvor enkeltpersoner kan betale for at se hendes private optagelser, kaldet Brittanya TV.

Derfor er hendes anslåede nettoformue i 2019 på 3 millioner dollars. Mens hendes løn er $67k årligt.

Brittanya Razavi Wiki Bio, Højde, Familie

Den sociale mediepersonlighed blev født den 7. juli 1985 i Oxnard, Californien. Hun er 34 år gammel nu. Hendes nationalitet er amerikansk. Mens hun hører til en engelsk etnisk baggrund. Hendes fødselstegn er Cancer. Hun har ikke delt nogen detaljer om sine forældre og sit tidlige liv. Hun er det yngste barn af sine forældre. Der er heller ingen detaljerede oplysninger om hendes søskende. Mens hun diskuterer sin uddannelsesmæssige baggrund, har hun ikke delt nogen detaljer om hendes institutionsnavn og grad.

Brittanya står en gennemsnitlig højde på 5 fod 3 tommer. Mens hun vejer 56 kgs. Hendes kropsmål er 36-25-35. Hun har brune øjne. Og hendes hår er rødt i farven. Andre detaljer vedrørende hendes bh-størrelse, sko siez og kjole størrelse er ikke afsløret. Hun har også lavet piercing i kinden og brystvorterne. Samt hendes halve krop er dækket af tatoveringer. Til sidst er hun meget dynamisk på de sociale medier. Og hun er fulgt af millioner af følgere i hendes sociale medier håndtag.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.