Jeg har et par problemer —første er, at da jeg kørte i dag, kom ABS lyset på og bliver på. Jeg skiftede bremseklodser, men intet.Bled linjerne tænker kunne være luft i linjerne…. nogen ideer?
Det andet problem, da jeg købte denne lastbil, jeg har kun 1 bremselys. (de andre lygter virker). Jeg har tjekket sikring og ledninger, men stadig intet… Jeg har sat en ny pære i. Bremselyset virkede ikke før jeg havde problemer med at ABS lyset blev ved med at være tændt. Kan bremselyset være grunden til at ABS lyset er tændt. Tør ikke køre den af frygt for ikke at have nogen bremser.
HJÆLP–håber nogen kan give mig nogle ideer.
tak for al hjælp.
med bagbremselyset inop på den ene side,,ville jeg tjekke med måler om du har en spænding der…sammenlign med den side der virker…hvis ingen spænding tjek ledninger til stikkontakten…Hvis der ikke er der, skal du tjekke den bageste forbindelsesblok nær den bageste kofanger for korroderede forbindelser…
Hvis køretøjet bremser korrekt, kan det betyde, at jorden til ABS er dårlig,,,,eller muligvis sikringerne…
Hvis disse tjekker ud, skal du få den GM-specifikke DTC for korrekt fejlfinding…og giv os så et svar med den information…

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.