1. Alle bilmærker
  2. Chevrolet Radio Stereo Ledningsdiagrammer

Hvad enten du er en ekspert Chevrolet Silverado C1500 installatør af mobil elektronik, Chevrolet Silverado C1500 fanatiker, eller en nybegynder Chevrolet Silverado C1500 entusiast med en 2001 Chevrolet Silverado C1500, kan et bilstereo ledningsdiagram spare dig selv for en masse tid. Bilkabler i en 2001 Chevrolet Silverado C1500 køretøjer bliver stadig vanskeligere at identificere på grund af installationen af mere avanceret fabriks-em elektronik.

En af de mest tidskrævende opgaver ved installation af et eftermarked bilstereo, bilradio, satellitradio, xm-radio, bilhøjttalere, diskanthøjttalere, subwoofer i bilen, crossovers, lydudligner, bilforstærker, mobilforstærker, bilforstærker, mp3-afspiller, ipod eller anden billydelektronik er at identificere den korrekte farve billydkabler til din 2001 Chevrolet Silverado C1500 forlygtepærestørrelse, som du har brug for til dit nærlys eller fjernlys og spare tid. Find også dine andre bilpærestørrelser, herunder din tågelygte, baklys, blinklys, bremselys og meget mere. Det er så nemt!

Medarbejderne i Modified Life har taget alle deres Chevrolet Silverado C1500 bilradio ledningsdiagrammer, Chevrolet Silverado C1500 bil audio ledningsdiagrammer, Chevrolet Silverado C1500 bil stereo ledningsdiagrammer, Chevrolet Silverado C1500 bilradio ledningsskemaer, Chevrolet Silverado C1500 bil ledningsdiagrammer og katalogiseret dem online til brug for vores besøgende gratis. Vores ledningsdiagrammer til biler giver dig mulighed for at nyde din nye mobile elektronik i stedet for at bruge utallige timer på at finde ud af, hvilke ledninger der går til hvilken 2001 Chevrolet Silverado C1500 del eller komponent.

Føl dig fri til at bruge ethvert Chevrolet Silverado C1500 bilstereo ledningsdiagram, der er opført på Modified Life, men husk på, at alle oplysninger her er leveret “som de er” uden nogen form for garanti, og de fleste af de bil audio ledningsdiagrammer, der er opført på vores entusiast hjemmeside er indsendt af Modified Life fællesskabet. Brug af Chevrolet Silverado C1500 ledningsinformationerne er på egen risiko. Kontroller altid alle ledninger, ledningsfarver og diagrammer, før du anvender de oplysninger, du finder her, på din 2001 Chevrolet Silverado C1500.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende lydsystemet i 2001 Chevrolet Silverado C1500, er du velkommen til at skrive dem nederst på denne side, og enten vil vi gøre vores bedste for at finde de oplysninger, du har brug for, eller også vil nogen i Modified Life-fællesskabet forhåbentlig have de oplysninger, du leder efter.

Anmod om et ledningsdiagram til bilradio

Hvis du ikke kan finde et bestemt ledningsdiagram til bilradio på Modified Life, er du velkommen til at sende en anmodning om et ledningsdiagram til bilradio nederst på denne side, og vi vil gøre vores bedste for at finde det diagram eller skematisk diagram, du har brug for til din mobile lydinstallation.

Tilføjelse af flere oplysninger

Hvis du gerne vil hjælpe Modified Life-fællesskabet ved at tilføje manglende oplysninger eller tilføje et nyt car audio ledningsdiagram til vores ressource, er du velkommen til at skrive det nederst på denne side.

Anvendelse Trådfarve
Autoradio Konstant 12V+ ledning Rød/hvid
Autoradio Skiftet 12V+ ledning
Autoradio Skiftet 12V+ Wire GMLAN Serial Data
Bilradio Ground Wire Sort
arrow Brug et bilradiokabelsæt og et bilradio Dash Kit til en nem bilradioinstallation!
Radiobelysning Dimmer Wire N/A
Radioantenne Trigger Wire N/A
Radioforstærker Trigger Wire Pink
arrow Brug en Amp Integration Harness til at tilslutte din fabriksforstærker til en eftermarkedsradio.
Størrelse på de forreste højttalere 6 1/2″ højttalere
Dybde på de forreste højttalere 4″
Placering af fronthøjttalere Døre
Venstre fronthøjttalerkabel (+) Tan
Venstre fronthøjttalerkabel (-) Grå
Højttalerkabel foran (+) Lyst grøn
Højttalerkabel foran (-) Mørkegrøn
arrow Brug et højttalerkabelbånd for nem højttalerinstallation!
Størrelse på baghøjttalere 4″ x 6″ højttalere
Dybde på baghøjttalere 2 1/2″
Hækhøjttalernes placering N/A
Venstre baghøjttalerledning (+) Brun
Venstre baghøjttalerledning (-) Gul
Højttalerledning bagtil (+) Mørkeblå
Højttalerledning bagtil (-) Lyseblå
arrow Brug en ratbetjeningsadapter for at bevare dine ratbetjeningselementer.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.