På godt og ondt har 2000’ernes modetrends fået et stort comeback de seneste par år. Dengang gik vi alle sammen i nogle ret så krumme outfits (især dem af os, der kom i puberteten mellem år 2000 og 2010). Men i en tid med lavtaljede jeans, Ugg-støvler og blændede yogabukser med flare-bukser havde vi næppe en chance.

For at mindes vores yndlings-y2k-outfits tænkte vi, at vi ville fremhæve et par af de bedste modetrends fra Noughties.

Uggs med bogstaveligt talt alt

Hvis du ikke tiggede din mor om et par Uggs til jul, så havde du tydeligvis ikke styr på dine prioriteter som teenager. Her er tre regler for at bære Uggs som vist af Nicole Richie:

  1. Uggs kunne – og burde – bæres med miniskørter og cutoffs.
  2. Selv om Uggs fik dine fødder til at svede som ingen andre, var Uggs helt acceptabelt sommersko.
  3. Rene Uggs var overvurderet. Beskidte Uggs var et tegn på din urokkelige dedikation til dit yndlingsskovalg.

Brug dem i stedet: Sherpa-forede vandrestøvler

Low Rise Jeans That Always Showed Your Butt Crack

For Heidi Klum var alles yndlingsdommer i Project Runway, var hun en succes på den røde løber i de tidlige 2000’ere. Ligesom alle andre supermodeller fra den tid var Heidi ikke fremmed for at bære en blottet torso. Det er tydeligt, at Bella Hadid har taget noter.

Selv om vi ikke tager hendes lavtaljede jeans, vil vi helt sikkert kopiere denne crop top og hovedtørklæde denne sommer … og google Heidis mavetræning.

Bær i stedet: Vintage Levis

Rørbukser (helst med glimmer)

Hvor skal vi begynde?? Fergies VMA-look fra 2004 indeholder en lang række tvivlsomme 00’er-tendenser, men den vi virkelig er kede af, er denne tube top med bedazzled. I 2000’erne handlede det hele om bling bling.

Husk, hvor ofte du bar stropløse bh’er, der næsten afbrød din blodcirkulation og uundgåeligt gav dig rygsmerter? Ja, det gjorde vi også. På trods af populariteten af stropløse bh’er var der sjældent nogen, der bar dem med tube-toppe. Enten gik du uden bh’er og bad til, at du ikke ville få en brystvorte, eller også viste du stropperne på din Victoria Secret-bh med rhinsten frem.

Hold dog op. Kan vi ikke lige tage et øjeblik til at sætte pris på, at disse sandaler med remme faktisk er sødt som bare pokker?

Bær dem i stedet: Cropped tank

Kjoler &Kjoler over jeans

Kjoler over jeans? Det er et nej fra mig, dawg. Rachel Bilson – også kendt som Summer Roberts i “The O.C.” – giver os store Cali-pige-vibes med dette “fit”? Værdig til en guldbillet fra vores pige Paula Abdul.

Hvor højtaljede jeans blev en ting, var den eneste måde at bære lavtaljede jeans på, mens du havde menstruation, at lægge en kjole over din denim. Selv om vi fuldt ud vil indrømme, at en håndfuld designere og streetstyle-stjerner stadig kan lave dette look, er denne trend ikke ligefrem blevet godt gammel. Måske er det for det bedste, at den ikke har gjort et stort comeback…. endnu.

Bær i stedet: Oversized grafisk t-shirt & jeans

Newsboy Caps

Over-accessorizing var en anden uheldig del af 00’ernes stil. Og som det fremgik af hendes VMA-look fra 2002, var der ingen, der gjorde over-accessorizing helt som Christina Aguilera. En ting ved vi med sikkerhed: Xtinas newsboys-caps var store. Hvad vi stadig forsøger at regne ud: hvordan hun præcis holdt sin tas ta tas i denne top.

Hvis du ikke ejede en newsboy cap eller en truckerhat i 2000’erne, så er du virkelig gået glip af noget. De to var det perfekte tilbehør til bogstaveligt talt ethvert outfit, og de var gode til at skjule uvasket hår.

Bær i stedet: Fisherman cap

Button-Up Vests

Det er ikke til at benægte. Rihanna er, var og vil altid være et stilikon. Men som dette look er et bevis på, så træffer selv stilikoner nogle beklagelige outfitvalg fra tid til anden. Som om pailletvesten med knaplukning ikke var slem nok i sig selv, så er det med de manchetterede capris, de peep-toe-platforme og boho-øreringe virkelig sluttet.

Knapveste var en favorit i 2000’erne på grund af deres alsidighed. Den mest populære måde at bære dem på var i lag over en tee, men de var lige så stilfulde, når de blev båret solo som en top. Hvorfor det præcis blev en trend er stadig lidt af et mysterium for os tbh.

Bær i stedet: Korset-top

Unbuttoned Jeans

Selv om vi gerne vil takke 90’ernes mode for at have givet os vores favorit Mariah Carey-looks, vil vi indrømme, at hendes stil fra 2000’erne var lige så god. Eksempel A: Denne farvekoordinerede canadiske smoking. Stylingvalget af disse lyserøde solbriller, den bundne grafiske tee og denne sko-sok-kombination er for godt til at blive uvurderet.

Vi har to teorier om, hvorfor jeans uden knapper blev en ting i 2000’erne:

  1. Ingen muffintoppe, selv når du var oppustet
  2. Komfortable AF efter at have spist et stort måltid

Bær dem i stedet: Knappet jeans

Gauchos

Sharpay Evans havde nogle af de mest misundelsesværdige outfits fra begyndelsen af 2000’erne, især hvis man så High School så ofte som os. Uden for skærmen havde Ashley Tisdale en lige så god stil. Hendes miniskirt-over-gauchos-parring – selv om det er smertefuldt at se på i dag – var helt oppe i tiden i hendes bedste Disney-år.

Strækbare sorte gauchos var alle teenageres forløber for yogabukser. De var behagelige som yogabukser, men ikke flatterende nok på din bagdel til, at dine forældre godkendte dem. På en eller anden måde viste de altid dine undertøjslinjer, selv om de var slappe i numsen. Det er for vildt.

Bær i stedet: Yogabukser

Halterneck

Halterneck-toppen med snørebånd. Bæltet. De baggy lavtaljede jeans. Ingen lavede tidlig 2000’er-stil helt som Britney Spears gjorde.

Halter-toppe var en plage i nakken – bogstaveligt talt. Stroppen gravede sig altid ned i nakken. Hvis du havde en bh på, kunne man altid se den. Hvis du holdt dig til den indbyggede bh, så dine bryster garanteret ud til at se slappe AF ud.

Selv om denne halsudskæring bliver ved med at komme ind og ud af mode, har vi det fint med, at de forbliver i fortiden.

Bær i stedet: Asymmetrisk halsudskæring

Babydoll-kjoler

Vi bliver en smule emo, når vi ser Kim Kardashian-outfits fra begyndelsen af 2000’erne som dette. Hendes stil er i hvert fald kommet langt siden de første sæsoner af Keeping Up with The Kardashians. Vi kan dog ikke bebrejde hende i denne sag. I 2000’erne var babydoll-kjoler det helt store hit.

I nittenderne blev babydoll-kjoler altid båret med din push-up-iest Victoria Secret-bh. Du ved, den, der tilføjede to skålstørrelser (desværre primært i armhulefedt). I dag bør babydoll-kjoler være forbeholdt to ting: at skjule en madbaby og at skjule en rigtig baby.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.