I enhver cannabiselskers liv kommer der et tidspunkt, hvor man skal udforske grænserne for sin tolerance over for spiselige hashvarer. At være i stand til at finpudse et ideelt THC-doseringsniveau, målt i milligram, er nyttig viden for enhver stoner at have, men jeg kendte ærligt talt ikke min, bortset fra at jeg vidste, at den var “meget”. Jeg satte mig bevidst for at skubbe disse grænser og finde ud af, hvor høj jeg kunne blive.

Bestemmelse af din dosis

Den sidste gang, jeg var blevet ubehageligt høj, var under bedømmelsen af en High Times Cannabis Cup-konkurrence om spiselige sager for mange år siden, længe før de dage, hvor laboratorieresultater på etiketter var reglen og ikke undtagelsen. Med den forståelse, at jeg har en ekstremt høj tolerance, opdagede jeg mit effektive doseringsområde gennem processen med at researche denne artikel, men jeg har ikke tænkt mig at dele dette tal med dig. Det er mit tal. Din effektive dosis vil sandsynligvis være VÆSENTLIG anderledes end min. Det, der gør mig høj, vil sandsynligvis afvige fra den gennemsnitlige person med 100 milligram eller mere!

Konsum af cannabis er ikke en konkurrence om, hvem der kan indtage mest, så det er langt vigtigere for dig at bestemme dit ideelle interval end at sammenligne det med andres. Der findes ingen standard marihuana-dosis*, eller endog et doseringsinterval, der passer til alle individer. Kropstype, vægt, kost og stofskifte spiller alle en rolle for, hvordan forskellige mennesker oplever weed edibles. Den mængde, som en person kan indtage uden problemer, kan gøre en anden paranoid, desorienteret og kvalmende.

(*Staten Colorado definerer “1 dosis” som svarende til 10 milligram THC, en relativt lille mængde, der er beregnet til at vejlede nye fritidsbrugere.-Redaktør)

Selv om det normalt ikke er farligt at overdrive med weed edibles, og det har aldrig været dødeligt, kan det være meget ubehageligt. Når du eksperimenterer med højdosis edibles, er det altid en god idé at have noget CBD ved hånden, da denne cannabinoid virker som en modgift for dem, der har indtaget for meget THC. Et par sprays af Bhangs CBD-åndedrætsspray, og min ubehagelige, overmedicinerede high mildnede sig selv næsten øjeblikkeligt.

Mere vigtigt er det, at du ikke overmedicinerer i første omgang. Start småt og gå langsomt frem og indtag kun 10 mg. eller endnu mindre, hvis du betragter dig selv som en letvægter eller spiser cannabis for første gang. Vent mindst 4 timer for at se, hvordan du har det, før du spiser mere, da det tager tid for cannabis at fordøje det fuldt ud, især hvis du har spist et stort måltid den dag. Prøv at øge doseringen med 5 til 10 mg. hver dag og fortsæt med at gå højere op, indtil du finder et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Husk, at du altid kan spise mere, men du kan ikke spise mindre!

Fordelene ved megadoserede spiselige produkter

Højdosis-weed spiselige produkter har en lille, men dedikeret fanbase, og disse patienter har en tendens til at købe spiselige produkter oftere end den gennemsnitlige tilfældige bruger. Det er ikke overraskende, at disse forbrugere omfatter alvorligt syge patienter, der kæmper mod kræft og andre invaliderende sygdomme sammen med dem, der har med alvorlige, kroniske smerter at gøre. Flere budtenders bemærkede, at højdosis weed edibles er populære blandt søvnløse og andre, der søger sovemedicin.

Overraskende nok er der en bestemt demografisk gruppe, der køber masser af højdosis edibles, men ikke af den grund, du måske tror. Aaron Justis, indehaver af Buds and Roses Collective, forklarer, at seniorer er langt de største forbrugere af højdosis æbleskiver, men de bruger disse potente produkter til at mikrodosere i løbet af dagen.

“Vores klientel køber ikke højdosis æbleskiver for at blive superhøj,” hævder Justis. “De spiser kun lidt ad gangen og får typisk det spiselige produkt til at holde i en uge eller mere.”

Det giver mening, fordi det ikke kun er langt billigere at købe et højdosis spiseligt produkt end 10 moderat eller lavdosis produkter, men patienten kan også spise mindre for at opnå de samme resultater. Når det drejer sig om de fleste marihuana edibles, betyder det mindre indtag af usunde ingredienser som sukker og fedtstoffer.

Mange af de højdosis edibles-forbrugere, som jeg talte med, især kvinder, foretrækker denne mulighed på grund af et ønske om at spise mindre og holde sig i form. “Jeg ønsker ikke at spilde mine kalorier på at spise en stor medicineret kage eller brownie, der aldrig kommer til at smage lige så godt som en umedicineret,” forklarer advokat Mara Felsen. “Jeg vil have noget, der leverer en kraftig dosis i en bid eller to.”

Ingen af de spiselige sager i denne artikel er beregnet til at blive indtaget i en enkelt session; især ikke de 1000 milligram brownies! For de fleste mennesker vil det at spise så meget THC få dig til at føle dig syg. (Eller du sover måske bare i 12 til 24 timer).

Testen

For at være så fair som muligt testede jeg disse weed edibles under de samme betingelser – på samme tidspunkt på dagen, på næsten tom mave. Jeg lod også mindst fire restitutionsdage gå mellem det tidspunkt, hvor jeg prøvede en anden spiselig vare. På den måde lærte jeg:

  • Det var ikke alle etiketternes påstande og laboratorietestresultater, der var korrekte, at dømme ud fra styrken af virkningerne. For eksempel var en 175 mg. Cheeba Chew bragte mig over grænsen til “det her er ikke længere sjovt”, mens en 200 mg. Starr gummy fik mig behageligt svimmel.
  • Sommetider var der doseringsvariationer inden for et enkelt produkt. Det kunne skyldes, at produktet ikke blev blandet tilstrækkeligt, eller det kunne også være, at kanterne af en bradepande med bagværk decarboxyliseres mere end det indre (en spiseproducerende ven testede engang sine brownies i et laboratorium og bekræftede, at dette fænomen kan forekomme). Det kunne endda skyldes forskelle i mit stofskifte på den pågældende dag. Ikke desto mindre er det muligt at opleve små variationer inden for en enkelt spiselig deles i mindre portioner.

Så fyld dit køleskab med masser af umedicinerede, sunde snacks til at bekæmpe munchies, hav masser af isvand ved hånden i tilfælde af cottonmouth, og gør dig klar til at tage en tur ud over knopperne. Lad os starte med 175 milligram Cheeba Chew og arbejde os op til den mest psykedeliske spiselige, der nogensinde er skabt – en brownie på 1000 mg – og lad os udforske nogle af Californiens mest populære højdosisprodukter.

Cheeba Chews Deca Dose | cheebachews.com
175 milligram THC

CHEEBA_CHEW_DECA_DOSE

Det er utroligt, at 175 mg THC er pakket ind i et enkelt stykke chewy taffy i bidestørrelse, og denne spiselige spise kommer stærkt og hurtigt. De kommer pakket en til en kasse, men det ville ikke være for svært at skære i mindre stykker; og jeg anbefaler stærkt at gøre netop det. Smagen er unægtelig græsagtig og efterlader ingen tvivl om, at du indtager en meget stærkt doseret marihuana edible. Heldigvis behøver du ikke at spise en masse! Med et strålende ry for konsistens kan du være sikker på, at hver gang du får en Cheeba Chew, vil du få en forudsigelig oplevelse.

Hashman Infused Sativa Dark Chocolate | hashmaninfused.net
200 mg. THC

lf_hashman_420mg_chocolate_8270-sm

Det er rart at have et valg mellem sativa- og indica-sorter, når man vælger spiselige sager, og Hashman’s skuffer ikke. Denne sativa-chokolade inspirerer en livlig high, der er perfekt til sent kreativt arbejde om aftenen. Den nyligt redesignede emballage gør det nemt at forstå, hvor meget du indtager, med et hjul af chokolade kunstfærdigt opdelt i 10 segmenter på 20 mg. THC hver. Med en let cannabis-undertone er denne chokolade af høj kvalitet og velsmagende, velegnet til når du gerne vil forkæle dig selv!

Starr 1 Purple Star Gummies | Twitter: @starr1redstar
200 mg. THC

STAR1_GUMMIES

I modsætning til mange THC-inficerede gummibolsjer er medicinen i disse faktisk inkorporeret i slik, ikke sprøjtet på det. Smagen var acceptabel, ikke for sød, og den eneste antydning af cannabis-smag var en let bitter undertone. Doseringen, som angav 200 mg. pr. vingummi, virkede ikke præcis. Disse gummier er stærke, jeg spiste et lille slik og var behageligt svimmel i timevis, men 200 mg. ville normalt have fået mig til at løbe efter CBD-sprayen – og sådanne redningsforanstaltninger var ikke nødvendige.

Punch Bars | punchedibles.com
225 mg. THC

ej_41_punch_edibles_peanut_butter_milk_chocolate_crunch_punch_bar_0

Da jeg først så denne miniature æske chokolade, der hævder at indeholde 225 mg. THC, var jeg skeptisk, men Punch lever op til sit navn. Opdelt trinvis i ni små stykker på 25 mg. hver, er det nemt at bryde en dosis af, som giver mening for dig. Chokoladen har en dejlig cremet konsistens og smager stærkt af cannabis, men den mængde, du skal spise, er så lille, at det alligevel næppe betyder noget. Doseringen virkede også konsekvent gennem hele baren, som fra bar til bar. Mælkechokolade- og jordnøddesmørvarianten havde nogle dejlige søde og salte smagsoplevelser.

Topanga Harvest Mini Muffins | Instagram: @topangaharvestco
280 mg. THC

topanga_harvest_Blueberry-Muffins

Min nye yndlings-spiselige! Jeg kunne lide alt ved disse små mundfulde af medicineret yumminess. Med en dejlig frugtagtig smag var blåbærvarianten ikke overdrevent sød og smagte næsten ikke af cannabis overhovedet. Der er otte mundrette muffins med 35 mg. i pakken, hvilket giver en samlet THC-dosis på 280 mg. Det er nemt at titrere din dosis ved at spise blot et par af disse små muffins – men de smager så godt, at du vil blive fristet til at spise flere! THC-suset kom hurtigt og efterlod mig afslappet hele dagen.

Waska Medical Cannabis Cookies and Cream Hemp Milk | chocowaska.com
300 mg. THC

Waska Flavor Lineup

Medarbejderne hos Buds and Roses hævder, at dette er en af deres mest populære højdoserede weed edibles, især for folk med søvnproblemer. Den lille 2-ounce flaske pakker 300 mg THC i et par slurke af vegansk, glutenfri, non-GMO hampemælk. Jeg ønskede at kunne lide dette produkt, det gjorde jeg virkelig! Det er godt lavet, godt mærket, er rimeligt sundt og er lavet af hamp, men smagen var både cloyingly sød og ekstremt urteagtig. Det var dog potent, og jeg sov godt. Prøv at fortynde det med te eller tilsæt det til en smoothie for at få en mere behagelig smagsoplevelse.

Day Dreamers | daydreamerschocolates.com
Dreamcatcher 360 Chocolate
360 mg. THC

lf_day_dreamers_8267-sm

Denne højt doserede chokolade er førende i branchen og er opdelt i seks individuelt pakkede segmenter med 60 mg. THC hver, hvilket gør det meget nemt at dosere din dosis, selv hvis slikket smelter! Selv om der er en smule cannabis-smag, er dette produkt meget effektivt og synes at være pålideligt doseret for en ensartet oplevelse hver gang.

Voodoo Sours Gummy Ribbons | Instagram: @voodoosours
375 mg. THC

VOODOO_SOURS

Denne pakke gummibåndsslik hævder at indeholde 375 mg. THC, men efter at jeg havde spist halvdelen af posen, mærkede jeg knap nok noget. Overordnet set smager slikket okay, men nogle bånd havde en stærk smag af cannabis, mens andre ikke havde nogen, hvilket betyder, at selv inden for pakken er produktet ikke konsekvent doseret. Selv da jeg valgte en pose at købe i et lokalt kollektiv, bemærkede budtenderen, at Voodoo Sours-pakkerne ofte bliver ret olieagtige indeni, så det ser ud til, at disse er medicineret med tilsat olie.

Venice Cookie Company | venicecookiecompany.com
The 4.20 Brownie – Cookies & Cream
1.000 mg. THC

420_BROWNIE_VENICE_COOKIE_CO

Yowza, 1.000 mg. THC i en enkelt, normalstor brownie! Mens jeg talte med en masse mennesker, der troede, at en sådan forestilling var absurd, er disse brownies faktisk ret praktiske at gemme i din fryser. Da du får så mange doser ud af en enkelt bar, ender de også med at være et godt tilbud for dem på et bud-budget. Denne brownie kan prale af en rig, cremet konsistens, der gør det muligt at skære den i ordentlige portioner med minimal smuldring, plus at cannabis blev jævnt fordelt i hele bagværket. I betragtning af den enorme dosis var urtesmagen stærk, men ikke overvældende.

Korova Black Bar Brownie| korovaedibles.com
1.000 mg. THC

KOROVA_BLACK_BAR-sm

Næsten lige så god som Venice Cookie Company 4:20 brownie, dette produkt var en smule mere tørt og lidt mere smuldrende … men jeg splitter hår her. En skarp aroma varsler normalt en stærk urteagtig smag, men heldigvis var duften af denne brownie stærkere end smagen. Det er vigtigt at levere en stærk dosis i små bidder, men jeg bemærkede små variationer i virkningerne fra stykke til stykke, hvilket betyder, at cannabis skal inkorporeres mere konsekvent i den samlede dej.

Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.